• Leveranser inom två till fem arbetsdagar!
  • 100 dagars öppet köp!
  • Beställ smidigt och betala tryggt!
  • Gratis frakt från 1650:- kr.
  • Leveranser inom två till fem arbetsdagar!
Förstahandsvalet för alla dina skruvar, bultar och järnvaror!
Billigare än byggaffärer
Gratis leverans från 1650:- kr.
Förstahandsvalet för alla dina skruvar, bultar och järnvaror!
Wovar Blogg
Alla senaste trender inom bygget!
Läs mer
Företagskonto

Mer och mer byggfirmor, trädgårdsmästare och snickerier upptäcker Wovar!

  1. Extra rabatter för de som behöver extra mycket!
  2. Direkt kontakt med en utbildad specialist
  3. Ett brett utbud av professionella produkter
Företagskonto

Trädgårdsskruvar 

Med trädgårdsskruvar kan ni skapa en mycket vacker trädgårdsstaket eller trädgårdssmur. Välj bland våra rostfria eller förzinkade skruvar för utomhusbruk. Hos Wovar tillverkar vi skruvarna för utomhusbruk med lite mer styrka och av högkvalitativt rostfritt eller galvaniserad stål. Observera: Om ni ska montera trall för att bygga en veranda, välj alltid våra speciella trallskruvar. Förutom trädgårdsskruvar  levererar Wovar också spånskivskruvar, montageskruvar och lackerade skruvar för inom bygget. Därför är dessa skruvar populära bland byggare och snickare. För alla förzinkade och rostfria utomhusskruvar gäller: leverans inom 5 arbetsdagar. Kolla förutom våra trädgårdsskruvar också in våra populära vagnsbultar.

Letar ni efter skruvar av högre kvalitet för utomhusbruk? Alla rostfria och förzinkade trädgårdsskruvar från Wovar är utrustade med en smidig skärande spets. Därför behöver ni inte borra hål i träet, så längde det är ett mjukt träslag. Om det är ett hårt träslag kan ni enkelt borra med våra borr till hårda träslag. Dessutom är Wovars trädgårdsskruvar som standard härdade genom en speciell värmebehandling. Denna behandling värmer skruvarna först extremt och kyler sedan ner dem mycket snabbt. Trädgårdsskruvar kallas också träskruvar.

Trädgårdsskruvar Rostfritt stål 410

Wovars trädgårdsskruvar 410 är mycket populära. Normala rostfria träskruvar av A2 kvalitet rostar inte heller men de är mycket mjukare än förzinkade trädgårdsskruvar. Därför kan de lät bryta av under monteringen. Dessa speciella rostfria 410 trädgårdsskruvar från Wovar oxiderar inte och är lika starka som förzinkade skruvar. Använd alltid våra rostfria skruvar när ni jobbar med hårda träslag eller ek. I många hårda träslag finns det garvsyror som antastar förzinkade skruvar. Kolla in våra rostfria 410 skruvar, som inte har det problemet! Varje trädgårdsskruvar  410 från Wovar är utrustad med fräsribbor. Dessa skapar utrymme för delen på skruven som inte har skruvgänga. Detta gör att trädgårdsskruvarna behåller deras optimala styrka.

Beställa trädgårdsskruvar på nätet

Beställ trädgårdsskruvar för trädgårdsstaket eller -murar hos Wovar. Beställ dem per låda eller skaffa er ett företagskonto om ni behöver dessa högkvalitativa skruvar oftare. Företag inom bygg- och trädgårdsbranschen drar nytta av att skaffa sig ett företagskonto hos oss, t.ex så får de en del rabatter.

För träslag som ek, Garapa, Kapur och Red Cedar väljer ni alltid våra Rostfria skruvar för Ek och Garapa trä. Förutom det erbjuder Wovar också små järnvaror som karabiner och snäppkrokar.

Trädgårdsskruvar förzinkad

De förzinkade trädgårdsskruvarna från Wovar är superstarka. Detta är för att skruvarna är tillverkade av förzinkad stål. Zinklagret skyddar trädgårdsskruven mot korrodering. När denna skadas kan skruven börja oxidera lätt. Se därför alltid till att ni jobbar med våra Torx bits. Dessa har extra grepp på Wovar trädgårdsskruvar och ser till att er maskin inte glider undan. Så gör ni risken på skador så liten som möjligt. 

Trädgårdsskruvar svart

Dessa svarta trädgårdsskruvar från Wovar är nästan likadan som de normala rostfria trädgårdsskruvar 410. Den enda skillnaden är att dessa trädgårdsskruvar är utrustade med en högkvalitativ lackerad skalle. Detta gör skruven mycket lämplig för att skruva fast svarta plankor. Det svarta lagret har applicerats på ett mycket proffsigt sätt och slits inte bort.