CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
TrädgårdsskruvarSkruvarFästmaterial

Populära produkter

Trädgårdsskruvar

Med våra trädgårdsskruvar kan du skapa en vacker trädgårdsstaket eller trädgårdssmur. Wovar erbjuder rostfria eller förzinkade skruvar för utomhusbruk som tillverkas med högkvalitativt rostfritt eller galvaniserat stål för extra styrka. Tänk på att välja våra speciella trallskruvar om du ska montera trall för att bygga en veranda. Utöver trädgårdsskruvar erbjuder vi också spånskivskruvar, montageskruvar och lackerade skruvar för inom bygget, vilket gör våra skruvar populära bland byggare och snickare. Vi levererar alla förzinkade och rostfria utomhusskruvar inom 5 arbetsdagar. Missa inte att kolla in våra populära vagnsbultar också.

Om du söker högkvalitativa skruvar för utomhusbruk är Wovars trädgårdsskruvar det rätta valet. Alla våra rostfria och förzinkade skruvar har en smidig skärande spets, vilket eliminerar behovet av att borra hål i träet, förutom om träet är hårt, då kan du använda våra borr för hårda träslag. Våra trädgårdsskruvar är härdade genom en speciell värmebehandling, vilket gör dem extra starka och motståndskraftiga. De kallas också träskruvar.

Trädgårdsskruvar Rostfritt stål 

Våra trädgårdsskruvar i RFS 410 (SIS 2302) är mycket populära eftersom de är lika starka som förzinkade skruvar och oxiderar inte, vilket gör dem idealiska för arbete med hårda träslag eller ek där garvsyror kan påverka förzinkade skruvar. Varje 410 trädgårdsskruv från Wovar är utrustad med fräsribbor som skapar utrymme för delen på skruven som inte har skruvgänga, vilket gör att skruven behåller sin optimala styrka. Välj Wovars trädgårdsskruvar för att säkerställa högkvalitativa och hållbara resultat. 

Beställa trädgårdsskruvar på nätet 

Du kan beställa högkvalitativa trädgårdsskruvar för trädgårdsstaket eller -murar hos Wovar. Du kan beställa dem per låda eller skaffa ett företagskonto om du behöver dessa skruv ar oftare. Genom att skaffa ett företagskonto hos Wovar kan du som företag inom bygg- och trädgårdsbranschen dra nytta av rabatter.

För träslag som ek, Garapa, Kapur och Red Cedar rekommenderas alltid Wovars rostfria skruvar för ek och Garapa trä. Förutom trädgårdsskruvar erbjuder Wovar också små järnvaror som krokar och oglor samt karabiner och snäppkrokar

Trädgårdsskruvar förzinkad  

Wovars förzinkade trädgårdsskruvar är superstarka eftersom de är tillverkade av förzinkat stål. Zinklagret skyddar skruvarna mot korrosion. Om detta lager skadas kan skruven börja oxidera lätt. För att minimera risken för skador rekommenderas att du alltid använder Wovars Torx bits, som har extra grepp på trädgårdsskruvarna och ser till att din maskin inte glider undan.

Trädgårdsskruvar svart  

Wovars svarta trädgårdsskruvar är nästan identiska med de normala rostfria trädgårdsskruvarna 410, förutom att de har en högkvalitativ lackerad skalle. Detta gör skruven mycket lämplig för att fästa svarta plankor. Det svarta lagret har applicerats på ett mycket proffsigt sätt och slits inte bort.