CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
Skruvar och bultar med öglorKrokar och öglorFästmaterialGå hem

Filter

Skruvar och bultar med öglor

7 produkter

Skruvar och bultar med öglor

Letar du efter en ögla med en bult på? Wovar har ögonbultar av rostfritt stål och galvaniserat stål. Förutom ögonbultar med metrisk gänga, levererar Wovar även skruvöglor med metrisk gänga och skruvöglor med trägänga. Skillnaden mellan ögonbultar och skruvöglor är att längden på den gängade änden är längre med skruvöglor.

Skruvöglor och ögonbultar används ofta som lyftögla. Lyftöglor är stålögon med en bit gängstång och skruvgänga. Ögonbultar finns i storlekarna M6 till M16. M-storleken som anges representerar tjockleken på den gängade ändsektionen för ögonbultar och ögonbultar med metrisk gänga.

Att hänga föremål på en träbalk eller stenvägg är enkelt med Wovars skruvöglor. Att fästa är enkelt och eftersom skruvöglorna är gjorda av galvaniserat stål är du säker på en stark förankring.

Skruva fast öglan i träbalken

Fäst en blomkruka eller lampa på en träbalk genom att skruva i ett skruvögla. Detta kan göras mycket enkelt för hand, men kan också göras med en skruvmejsel. För in den genom ögat och vänd den lätt. Det kan vara användbart att först knacka in skruvöglan i träet med spetsen med hjälp av en hammare.

Skruva öga i stenmuren

Du kan också enkelt dra åt skruvöglan i en stenmur. Du kan till exempel hänga material på en vägg eller till exempel spänna en tråd. Förborra ett hål med en metallborr och tryck in en plugg i det. Wovar levererar olika storlekar av metallborrar, som du även kan använda perfekt för detta jobb. Skruvöglan är nu lätt att skruva in i pluggen.

Ögonbultar

Ögonbultar används ofta som tillfälliga lyftpunkter. De tillfälliga lyftpunkterna kan tas bort efter användning och återanvändas till nästa jobb. Wovar levererar olika ögonskruvar som du kan lyfta tunga föremål med, från 70 kilo! Ögonbultarna är lämpliga för vertikal belastning och upp till 45° sned belastning. Vi rekommenderar att inte använda ögonskruvarna för andra krafter, eftersom de inte har testats för det.

Handla skruvar med ögla 

Beställ våra skruvöglor nu till ett mycket konkurrenskraftigt pris och ta del av en hög volymrabatt vid köp av 5 eller 10 kartonger med skruvöglor! Har du ett bygg-, gör-det-själv- eller trädgårdsföretag? Skapa sedan snabbt ett företagskonto och ta del av extra rabatter och många andra förmåner.