CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
StolphattarTrädgårdGå hem

Populära produkter

Stolphattar

Wovar levererar stolplock av plast och rostfritt stål i olika storlekar. Stolphattar kallas även stolplock. Stolplocken använder du för att snyggt avsluta toppen av till exempel staketstolpar. Förutom att ge en vacker finish är locken även funktionella. Stolplocken skyddar dina trädgårdsstolpar mot regnvatten. Detta förhindrar att det bildas fukt på stolpen och stolparna ruttnar mindre snabbt. Dina inlägg har en längre livslängd och håller därför längre. Hos Wovar kan du välja mellan grå och svarta stångkappor med pyramidform.

Monteringen är enkel med 2 skruvar eller spikar, för vilka skruvhålen är placerade mitt emot varandra. Om du inte vill använda skruvar eller spik kan du även fixa stolplocken med universalsats. 

De fyrkantiga stolplocken kan beställas för 7 x 7 cm till och med 15 x 15 cm stolpar. Eftersom stolplocket är 1 mm större passar det fint runt din trädgårdsstolpe, varefter du kan fixa det ordentligt med en spik eller skruv. Förutom en längre livslängd för dina trädgårdsstolpar ger stolplocken även en vacker finish. De högkvalitativa täcklocken för trädgårdsstolpar från Wovar har lång livslängd. Det beror på att stolplocken är gjorda av rostfritt stål. Stolplocken kommer därför inte att oxidera.

Köp stolplock
Beställ de vackra Wovar stolplocken och ge dina trädgårdsstolpar en längre livslängd. Dra dessutom nytta av vår attraktiva graderade rabatt vid beställning av minst 10 st av samma stolplock! Företag inom bygg och trädgårdsbranschen drar alltid nytta av extra förmåner, inklusive fasta rabatter, med företagskonto.