CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Populära produkter

Veelgestelde vragen

Stolpfötter

Wovar levererar stolphållare av metal i olika mått. Så har vi ett stort lager av galvaniserade stolphållare för 7x7, 9x9 och 12x12 cm stolpar. En stolphållare i stål ser till så att era träpålar kan monteras stadigt i både mjuka underlag och hårda underlag. En stor fördel att jobba med stolphållare som har en stark punkt är att ni enkelt kan jämna ut ditt underlag. Stolphållare som har en platt botten gör det möjligt att stadigt förankra stolpar i hårda underlag såsom en betong fundering. Spetsiga stolphållare är ideella för att sätta i marken. För alla spetsiga stolphållare och platta stolphållare gäller samma sak, lägg en beställning i våran webshop och få ditt paket inom 2-5 arbetsdagar.

Våra stolphållare i metall ser till så att pålen precis sitter över marken så att fukten som kommer ned via pålen kan rinna iväg. Detta förhindrar dina pålar frånt att ruttna. 

Ska ni bygga ett tak? Eller behöver ni förankra trä till en stenmur för ditt staket? Kolla då in våra hammarpluggar och ramproppar. 

Efter att ni har valt rätt mått på era stolphållare är det dags att bestämma vart stolphållarna ska stå. Har ni ett sandigt underlag? välj då våra spetsiga stolphållare. Först gräver ni ett hål där den spetsiga stolphållaren kan sättas in. Det kan förekomma att det inte är möjligt att gräva ett hål. Detta betyder att ni har ett hårt underlag i till exempel sten, betong eller trä. Välj isåfall våra stolphållare med en platta. Dessa sätter ni enkelt fast med våran träbult.


Vill ni köpa stolphållare i stål online, spetsiga eller med en platta.

Beställ våra högvärdiga galvaniserade stolphållare eller rostfria stolpfötter från Wovar. Välj ur stolp punkter för att sätta i mark eller platta stolpfötter i galvaniserat stål för montering på betong. Företag inom bygg och trädgårdsbranschen drar nytta av extra fördelar som rabbat med ett företagskonto. Förutom fördröjningsskruvar är det också möjligt att förankra balkar med våra vagnskruvar eller motskruvar.