CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Populära produkter

Verktyg

Ska du bygga något eller påbörja ett DIY-projekt? Då behöver du naturligtvis rätt verktyg. Wovar har ett brett sortiment av verktyg, handverktyg och andra tillbehör för hantverkare. Det handlar om allt från borrar och bits till kompletta verktygssatser. Skapa också dina Förutom grundläggande verktyg erbjuder Wovar även mycket specifika verktyg, ta en titt på vårt sortiment av handverktyg till exempel.

Borrar och bits

För att montera dina skruvar och bultar på rätt sätt använder du borrar. Tänk på metallborrar, hårdträborrar och betongborrar, men även specifika borrar som försänkningsborrar och ormborrar. När du har borrat rätt hål monterar du skruvarna. När du gör det använder du förstås våra högkvalitativa bits och bitsatser. Skruvar och bultar av hög kvalitet passar naturligtvis ihop med borrarna. Wovar erbjuder dessa kraftfulla fästmaterial i olika typer och storlekar. Ska du välja rostfritt stål, galvaniserat eller svart?

Bli företagskund?

Företag inom bygg- och hantverksbranschen kan dra nytta av många fördelar med ett företagskonto hos Wovar . Du drar nytta av fasta rabatter och har möjlighet att ha kontakt med en fast kontaktperson.