• Leveranser inom två till fem arbetsdagar!
 • 100 dagars öppet köp!
 • Beställ smidigt och betala tryggt!
 • Gratis frakt från 1650:- kr.
 • Leveranser inom två till fem arbetsdagar!

Dina valda filter

Sortera
Lagerstatus
Pris
tills

Hyllstöd osynligt

0 produkter
Sortera på lagerstatus
1-0 av 0 produkter
Wovar Blogg
Alla senaste trender inom bygget!
Läs mer
Företagskonto

Mer och mer byggfirmor, trädgårdsmästare och snickerier upptäcker Wovar!

 1. Extra rabatter för de som behöver extra mycket!
 2. Direkt kontakt med en utbildad specialist
 3. Ett brett utbud av professionella produkter
Företagskonto

Wovar har olika typer osynliga hyllstöd, med skruvgänga och med väggplatta. Den enda skillnaden ligger i monteringsmetoden och bärförmågan. Båda varianterna är fortfarande något justerbara medan de redan sitter på väggen. På så sätt kan du säkerställa att hyllan faller exakt över bärarna. Med osynliga hyllstöd kan du montera dina hyllor tätt och stadigt mot väggen.

Bärkapacitet av osynliga hyllstöd

En vanlig fråga är: hur mycket kan osynliga hyllstöd bära? det är därför vi anger lastkapaciteten för varje hylla. Du hittar denna information i själva produkten. Du kommer att se att det maximala antalet kilo varierar mellan 10 och 85 kilo. Observera att detta är uppskattningar och inte garantier. Bärförmågan hos ett blindhyllstöd beror naturligtvis på många faktorer, såsom väggens kvalitet, hur många hyllstöd du använder och hur du monterar stöden.

Osynligt hyllstöd gängat 

Det osynliga gängade hyllstödet är mycket lätt att montera eftersom inga skruvar behövs. Själva bäraren är redan försedd med skruvgänga. Eftersom hyllstödet 1 är helt galvaniserat är det mycket starkt och har därför en relativt hög bärighet. Vi har listat några fördelar med osynligthyllstöd.

 • Total osynlig montering
 • Justerbar
 • Inga skruvar behövs
 • Väldigt stark
 • Enkel och snabb att montera i väggen
 • Finns i 2 olika varianter

Montering av osynlighylla

För att installera det osynliga hyllstödet gängat behöver du bara borra ett hål i väggen med en 8 mm borr. För lövträ använd en 5 mm borr, så att skruvgängen kan lägga sig bra i träet. Glöm inte att använda en plugg vid sten och betong. Använd en vattenpass för att säkerställa att hyllstöden monteras rakt och markera borrhålen.

De osynliga hyllstöden med väggplatta monteras lite annorlunda, nämligen med hjälp av skruvar. De praktiska är att alla skruvar och pluggar ingår i setet. Borra i detta fall hål i väggen för att montera väggplattan. Du kan sedan klämma fast hållaren på väggplattan och fästa den med skruvar. På produktsidorna kan du hitta en mer utförlig förklaring och ritning av monteringen. Du kan också själv beräkna bärförmågan för hyllstöden, eftersom detta beror på hylldjupet på hyllan du använder.

Beställa osynligt hyllstöd

Beställ dina osynliga gängade hyllstöd eller väggplatta och montera nu dina hyllor utan att fästet och stöden syns. Utöver det konkurenskraftiga priset för du, när du köper 10 eller 20 stycker av samma hyllstöd, en attraktiv volymrabbat. Har du ett bygg eller trädgårdsföretag? Med ett företagskonto drar du nytta av många fördelar, bland annat en fast företagsrabatt och en fast kontaktperson.

Letar du efter en annan sorts hyllhållare? Inga problem! Hos Wovar kan du även välja mellan många olika synliga hyllstöd. Du kan kontakta oss för hyllstöd i svart metall, hyllstöd i aluminium och vita hyllstöd. Vi säljer även mycket snygga industrihyllstöd och läderhyllstöd!