CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
OgräsdukTrädgård

Populära produkter

Vanliga frågor och svar

Ogräsduk

Vi har en lösning för att bekämpa ogräs för alla - Wovar erbjuder ett brett sortiment av markdukar för att förhindra ogräs från att växa. Ogräsdukens huvudfunktion är att skydda marken och göra det så svårt som möjligt för ogräs att växa. Så varför inte ta bort allt ogräs med en markduk? Vi lovar att det är det bästa sättet att ta bort ogräs! Och det är en lösning som är så enkel att det är löjligt!

Om du letar efter ett sätt att hålla ogräset borta och samtidigt säkert fästa din nya stenläggning eller altan, har Wovar det du letar efter! Vår marktäckväv är ett perfekt skydd mot ogräs, och våra markdukspinnar gör det enkelt att fästa duken i marken. Att lägga en marktäckväv är också en bra idé när du bygger din altan, så du förhindrar ogräs och andra växter från att växa under din alran. Så gör det rätta valet och lägg din stenläggning eller altan med Wovar!

Marktäckväv är ett perfekt material att använda mellan dina växter. Det är vattenpermeabelt, vilket gör att duken inte fylls med vatten. Du kan skära duken där dina växter kommer, vilket hjälper till att förhindra ogräs. När du lägger ner marktäckväven, se till att du har en överlappning på 20 cm när du lappar bitarna med varandra. Det hjälper att förhindra att det finns glipor mellan de olika bitarna. Med marktäckväv kan du enkelt förhindra ogräs och hålla din trädgård prydlig. 

Köp Marktäckväv som är skräddarsydd!

Vill du ha A-klassens marktäckväv som är skräddarsydd och billig? Wovar levererar marktäckväv till ditt hem. Du kan hos Wovar välja mellan olika breddmått. Följande mått finns i sortimentet: 105, 131, 165, 210, 330 och 420 cm. Ett bra exempel för att räkna ut priset när du beställer marktäckväv på 100 cm via vår webbshop: om du exempelvis vill beställa 10 meter med bredd 210 cm, köp då 10 stycken i din varukorg.

Marktäckväv är något som alla som behöver väv för att täcka sin mark vet om. Glöm inte att det finns massor med skräp på marknaden, men var inte orolig - hos oss hittar du A-kvalitets 110grm2 UV-beständig marktäckväv! Och den är inte bara bra - den är även gjord av 50% återvunnen plast! Om du inte vill köpa en hel rulle med 100 meter marktäckväv, så har du även möjlighet att köpa det online, per meter. Men om du ändå behöver en hel rulle, så har vi det!

Köp Marktäckväv online? Beställ från Wovar och upptäck alla olika bredder av anti-marktäckväv. Utöver marktäckväv levererar Wovar även täckdukar i olika färger som presenningar i vit. Men du kan även köpa byggfolie från Wovar!

Vill du färdigställa marktäckväven genom att lägga runt rabattkanter? Kolla då in vårt utbud av rabattkanter.