CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • BESTÄLLER DU INFÖR 21:30? DÅ SKICKAR VI SAMMA DAG!
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Hakgångjärn med böj

14 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Hakgångjärn med böj

Vanligtvis köper man dessa hakgångjärn med böj för att göra en grind där hakgångjärnen är synliga på framsidan och handtaget däremot vilar på gångjärnstappar och -pinnar på baksidan. Tack vare den stora böjen är detta möjligt. hakgångjärn med böjning finns hos oss i blått galvaniserat och svart pulverlackerat stål. De svarta hakgångjärnen med böjning har en vacker rustik spets eller rundmåne. Denna spets skapar ett rustikt utseende i din tuim. Eftersom hakgångjärnen med böj har en blå galvaniserad eller svart pulverlackerad behandling är de väl skyddade mot rost, korrosion och oxidation. Detta garanterar en lång livslängd.

Hakgångjärn med böj är tillverkade av galvaniserat stål. Detta gör hakgångjärnen järnstarka och lämpliga för att stödja stora dörrar och grindar. För grindar och dörrar som är lägre än 120 cm räcker det med 2 hakgångjärn för att bära dörren. För dörrar som är högre än 120 cm rekommenderas 3 hakgångjärn med böjning. Detta minskar kraftigt risken för att din dörr eller grind ska skeva. Vi levererar hakgångjärn med böjning i hela Sverige, Finland och Danmark med snabb leverans. Se även de populära hakgångjärnen med förskjutning. 

Hakångjärn med böj fungerar nästan på samma sätt som gångjärn med skift/förskjutning. Gångjärn med böjning låter dörren falla 4 cm inåt. Detta är praktiskt för tjockare stolpar till exempel. Alla Wovar gångjärn med böjning är lämpliga för gångjärnstappar med 16 mm tjocka tappar.

Alla galvaniserade hakgångjärn med böj har fästhål. Antalet hål beror på längden. För att fästa gångjärnen kan du använda vagnsbultar och träskruvar. Låsbultar rekommenderas för säker fastsättning. Wovar levererar trägängade bultar och vagnsbultar i galvaniserat och svart pulverlackerat stål. Se till att varje monteringshål har en vagnsbult eller trägängad bult. Bestäm längden genom att ta hänsyn till tjockleken på din dörr eller grind. För att välja rätt längd på vagnsbultar tar du dörrens tjocklek och lägger till 1 cm.

Beställning av gångjärn med böj online

Ska du montera din trägrinddörr på en stolpe eller anpassa en entrégrind i trä (uppfartsgrind)? Letar du efter en pålitlig järnaffär på nätet för galvaniserade gångjärn med böjning? Vi levererar gångjärn med böjning från 60 till 120 cm till ditt hem eller din arbetsplats inom 1 dag. Välj mellan dekorativa gångjärn med en lantlig "bondgårdslook" eller upptäck våra moderna tumgångjärn. Beställ matchande vagnsbultar direkt.

Gröna och byggföretag, tänk hantverkare, byggföretag till landskapsarkitekter, får extra fördelar som rabatter med ett företagskonto hos Wovar.

Använd våra högkvalitativa stolphållare för att installera ditt staket eller din trädgårdsgrind. Föredrar du raka hakgångjärn eller hakgångjärn med förskjutning? Kolla in hela vårt sortiment av grind- och staketbeslag här.