CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Skjutdörrsbeslag

17 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Skjutdörrsbeslag

Wovars svart pulverlackerade skjutdörrbeslag ger en vacker montering av en ladugårds- eller loftdörr. Med kompletta uppsättningar har det aldrig varit enklare att montera en skjutdörr. Förutom kompletta beslagssatser för loftdörrar på 2 meter finns det flera kombinationer och tillbehör. Förlängningar på 90 cm, förlängningar för två dörrar och en softclose för mjuk stängning av dörren. Wovar säljer följande modeller av skjutdörrsystem:
Rak modell, modell med stora hjul, hästsko modell, rustik modell, T-modell

Beställ idag och få din skjutdörr levererad med snabb frakt till hela Sverige.

Wovar's skjutdörrsystem alltid inklusive fästmaterial och en användarvänlig handbok. På så sätt kan du enkelt fästa loft- eller barndörren hemma. Genom den högkvalitativa svarta pulverbeläggningen får du en mycket lyxig och slät utstrålning av dörren. 

Montera loftdörr

Med bruksanvisningen kan du enkelt montera räckena på väggen själv och därmed hänga upp skjutdörren. Med det medföljande högkvalitativa fästmaterialet monterar du alltid dörren stabilt. Obs: Vi rekommenderar att du har en del verktyg till hands för att kunna montera skjutdörrsystemet ordentligt: en penna, 8 mm borr för hammare, skiftnyckel 13 mm, en vattenpass, kryssskruvmejsel, en rullmått och en borrmaskin.

Förläng barndörrräcken

Skjutdörrsystemens räcken från Wovar är standard 200 cm långa. Wovar säljer förlängningsräcken för att öka denna avstånd. Dessa förlängningsräcken är 90 cm långa och klickar lätt in i räckena för kompletta set. Genom att ha en längre avstånd kan du även använda två dörrar på en rail. För varje variant finns ett tilläggspaket för montering på en extra dörr. 

Olika skjutdörrbeslag

Wovar har olika beslag för en skjutdörr. Med det kan du välja den variant som du föredrar. Wovar säljer en Rät Modell, Rustik Modell, T-Modell, Stora Hjul Modell och en Hovformad Modell. 

Köpa barndörrsystem

Beställ skjutdörrsystemen och få snabb leverans till hela Sverige! Wovar levererar även på måndagar. Beställ dessa högkvalitativa skjutdörrsystem till bästa pris hos Wovar. Företag inom bygg- och trädgårdsbranschen får extra fördelar, såsom rabatter och en överskådlig orderhistorik, med ett företagskonto! Skapa enkelt ett konto och dra nytta av det direkt.