CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Flex Fence i svart

5 produkter

Flex Fence i svart

Letar du efter svarta Flex Fence-roterbara lameller? Flex Fence är rälser som du kan sätta in plankor i. Dessa lameller fungerar som solskydd och skapar integritet i din trädgård eller ditt hem. Det fina med Flex Fence är att de är rörliga. Genom att vrida lamellerna öppnar du för mer ljus och luft och genom att vrida dem igen får du mer integritet samt minskar ljuset som kommer in. Dessa svarta rörliga lameller har många användningsområden. Du kan använda dem som fönster, väggar eller till och med som tak i din överbyggnad. Även att bygga en staket blir inga problem med dessa lameller. Wovar levererar svarta Flex Fence i olika längder, 50 cm, 95 cm, 122 cm, 165 cm och 220 cm långa. Beställ dina Flex Fence-rörliga lameller och skapa skydd och integritet i ditt hem. 

Montering av Flex Fence

Vill du ha en praktisk och snygg lösning för dina tak eller verandor? Wovar erbjuder Flex Fence - den perfekta produkten för dina behov! Flex Fence kan användas som fönster, vägg, grind, staket eller tak för skärmväggar, och är enkel att montera. Vi har Flex Fence i svart, vitt och rostfritt stål för att passa alla stilar. En viktig fördel med dessa Flex Fences är att det är ganska lätt att montera.

I videon nedan kan du se hur du monterar ett Flex Fence-staket.

Köp Flex Fence från Wovar

Beställ dina Flex Fences från Wovar för att få ett otroligt kompetetivt pris. Om du har ett företag inom byggnads- eller hantverkssektorn kan du skapa ett företagskonto och få många fördelar, som 15% rabatt och expressleverans. Ta en titt på våra Flex Fences och börja göra dina tak och verandor säkrare och snyggare idag!

Är svart inte riktigt den färg du söker? Ta då en titt på vårt vita Flex Fences och våra Flex Fences i rostfritt stål!