CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
Rabattkanter i stålRabattkanterTrädgårdGå hem

Filter

Rabattkanter i stål

7 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Rabattkanter i stål

Är du på jakt efter stilrena och hållbara rabattkanter till din trädgård? Då har du hamnat rätt! Med rabattkanter kan du enkelt skapa avgränsningar och ge din trädgård en snygg och välkomnande look. De kan användas för att markera grusgångar, rabatter eller separera gräsmattan från andra områden i trädgården. Dessutom kan rabattkanter monteras i både raka linjer och eleganta kurvor tack vare det flexibla materialet.

Hos Wovar erbjuder vi en rad olika alternativ för att möta dina behov. Välj mellan vårt populära cortenstål eller den förzinkade och svartlackerade varianten. Cortenstålet har en vacker rostbrun färg och finns i olika storlekar. Förzinkade rabattkanter ger en ljusare ton och passar utmärkt i trädgårdar med gråare nyanser. Vill du ha en mer rustik look kan du välja vår svartlackerade rabattkant. Med dessa variationer finns det definitivt en lämplig stålrabatt för varje trädgård!

Utöver vårt stora utbud av stålkanter, erbjuder vi också rabattkanter i en mängd olika färger och i cortenstål. Ta en titt på vårt sortiment av plastkanter för att hitta den perfekta matchningen för din trädgård.

En trädgårdskant i stål har ett antal fördelar. Till exempel är kanterna mycket tåliga mot skillnader i temperatur och väder, och är de resistenta mot alla möjliga typer av nederbörd. Med en trädgårdskant i stål väljer ni alltså en hållbar produkt. Dessutom är kanterna enkla att placera och att koppla. På så sätt bildar de en fin helhet. Även flexibiliteten av kanterna gör dem multifunktionella. En slingrande trädgårdsstig eller en rund rabatt är inga problem! Till och med räta hörn är enkla att böja stålet i, med hjälp av en tegelsten. Så är kanterna lämpliga för graciösa trädgårdar med mycket runda former, men också för mycket moderna trädgårdar med mycket räta hörn!


Trädgårdskanter i stål har en rad fördelar som gör dem till det perfekta valet för trädgårdsentusiaster. Dessa kanter är inte bara tåliga mot väder och temperaturskillnader, de är också motståndskraftiga mot alla typer av nederbörd. Detta gör dem till en hållbar och pålitlig produkt. Dessutom är installationen och kopplingen av dessa kanter enkel, vilket resulterar i en enhetlig och sofistikerad trädgårdsdesign.

Flexibiliteten hos stålkanten gör den också mycket mångsidig. Oavsett om du vill skapa en slingrande trädgårdsstig eller en rund rabatt, är det inget problem. Till och med räta hörn är enkla att skapa med hjälp av en enkel tegelsten. Detta gör träsgårdskanterna idealiska för trädgårdar med eleganta runda former, men också för moderna trädgårdar med strama och raka linjer.

Så om du vill ge din trädgård en sofistikerad och hållbar touch, är stålkanten ett utmärkt val som passar perfekt för dina behov!

Beställa trädgårdskanter. 

Beställ trädgårdskanter av cortenstål, galvaniserat stål eller till och med i svart för lägsta priset hos Wovar. Tack vare de smidiga monteringsdelar är det superenkelt att sätta ihop trädgårdskanterna från Wovar. Ta fördel av vår stora volymrabatt vid en beställning av 20 stycken! Byggföretag och trädgårdsmästare får fördelar som rabatt med ett företagskonto.