CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Populära produkter

Grind- och staketbeslag

Grind- och staketbeslag

Ska du bygga en grind eller ett staket i din trädgård eller någon annanstans på din gård? Wovar erbjuder allt du behöver för att bygga ett vackert staket eller en grind. Du kan enkelt göra en vacker trädgårdsgrind i trä själv. För en grind eller ett staket av trä använder du till exempel våra gångjärn. På så sätt får du en grind med ett unikt utseende. Ska du också bygga ett staket? Välj i så fall stolphattar, som ger ditt staket en ännu bättre finish! Hakgångjärn monteras normalt sett på gångjärnstappar, och fastnas med säkerhetskrokar.

Fästematerial till grinden, trädgårdsdörren eller staketet

För att fästa grinden, staketet eller stängslet på ett stabilt sätt kan du välja våra trägängade bultar (franska träskruvar), vagnsbultar eller trädgårdsskruvar. Alla dessa fästelement finns i olika storlekar och typer. Tänk låsbultar som är svartlackerade för att passa till dina svarta krokar, en galvaniserad skruv för stora vikter eller en rostfri skruv mot rost. För att fästa skivor av lövträ väljer du våra arbelagda lövträskruvar som är särskilt motståndskraftiga mot garvsyror. Se hela vårt sortiment fästmaterial

Hakgångjärn och grindgångjärn

Wovar specialiserar sig på gångjärn för trädgårdsdörrar och grindar. Du kan välja gångjärn i svart, rostfritt stål och galvaniserade gångjärn. Dessa gångjärn finns i olika storlekar och typer. Välj grindgångjärn rakt, galvaniserad, krokar med böjning, hakgångjärn med fyrkantiga hål, hakgångjärn rustik eller krokar för fönsterluckor. En svart gångjärnstapp ger en modernare look till din trädgårdsgrind, medan grå galvaniserade eller rostfria tumhandtag ger en mer traditionell look. Med ett gångjärn med förskjutning eller ett hakgångjärn med böjning kan du få grinden att smälta in snyggt eller placera plattans tummar på baksidan. Ett hakgångjärn är en populär typ av gångjärn som är enormt starkt, men det är också mycket enkelt att montera ett gångjärn. Montering av hakgångjärnet till trädgårdsdörren eller grinden sker med hjälp av en av våra typer/storlekar av bultar.