CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
Hakgångjärn – svart med fyrkantiga hålHängslen och hakgångjärnGrind- och staketbeslag

Filter

Hakgångjärn – svart med fyrkantiga hål

26 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Hakgångjärn – svart med fyrkantiga hål

Letar du efter svarta gångjärn med fyrkantiga hål? Nytt i Wovar-sortimentet, svarta gångjärn med fyrkantiga hål. Eftersom dessa gångjärn är försedda med fyrkantiga hål passar det halvcirkelformade huvudet på våra svarta M8-skruvar fint till de svarta gångjärnen. Detta ger en vacker finish åt din dörr. Svarta gångjärn med fyrkantiga hål finns med förskjutning och raka. Du kan välja mellan gångjärn med en rustik spets eller en halvmåne. Dessa tumhängen ska alltid kombineras med speciella plåttummar för fyrkantiga gångjärn. Detta beror på pulverlackeringen av dessa gångjärn. Dessa svarta gångjärn glänser inte utan har ett mer matt utseende.

Är svarta gångjärn med fyrkantiga hål inte riktigt vad du letar efter? Se hela vårt sortiment av stängsel- och grindbeslag, inklusive fler typer av gångjärn

Vi hör det allt oftare: "Har ni också gångjärn med fyrkantiga hål så att vagnsbultarna passar bra på gångjärnet?" Efter ett långt sökande efter en lämplig produktionsprocess lyckades vi slutligen tillverka hakgångjärn med fyrkantiga hål. De fyrkantiga hålen i våra gångjärn är 9 x 9 mm. Detta är perfekt för det fyrkantiga området under det halvcirkelformade huvudet på våra svarta M8-bultar. 

Ska jag välja raka gångjärn eller gångjärn med förskjutning? 

Svarta gångjärn med fyrkantiga hål har en högkvalitativ pulverlackering. Denna beläggning ger en vacker svart färg och ett extra skydd mot rost. Skiftgångjärn kallas också för platta gångjärn. Detta beror på att förskjutningen säkerställer att din dörr faller exakt in i dörrkarmen och därför ligger i nivå med den stolpe som dörren kommer att hänga på. När du använder raka gångjärn med fyrkantiga hål kommer du att märka att dörren sticker ut något. 

Varför är gångjärn med fyrkantiga hål dyrare? 

Du kommer att märka att priset på gångjärn med fyrkantiga hål är högre än svarta hakgångjärn med runda hål. Detta beror på att runda hål borras och fyrkantiga hål stansas. Stansning gör produktionsprocessen betydligt dyrare. Därför är försäljningspriset för gångjärn med fyrkantiga hål också något högre. Dessutom är gångjärn med fyrkantiga hål också något tjockare och belagda på annat sätt. Därför är endast plåtskruvar för gångjärn med fyrkantiga hål lämpliga för dessa krokgångjärn.

Beställ gångjärn i svart med fyrkantiga hål 

Beställ högkvalitativa hakgångjärn med fyrkantiga hål för en vacker finish hos Wovar. Företag inom bygg- och grönytebranschen, t.ex. byggföretag och landskapsarkitekter, får extra fördelar med ett företagskonto; skapa ett idag! Använd våra högkvalitativa stolphållare och stolpfötter för att installera ditt staket eller din trädgårdsgrind.