CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Populära produkter

Fästmaterial

Letar du efter fästmaterial? Då har du definitivt kommit till rätt plats hos Wovar! Vi på Wovar har specialiserat oss på alla typer och storlekar av skruvar och fästelement. Använd våra fästelement för att säkra allt i och runt ditt hem. Vi säljer fästmaterial som bultar med tillhörande muttrar och brickor. Skruvar kan beställas i många olika former och storlekar, inklusive skruvar för trägolv, träskruvar och byggskruvar. Alla dessa skruvar finns i rostfria, belagda och galvaniserade versioner. Tack vare vårt breda utbud av fästmaterial finns det alltid ett fästelement för ditt arbete. Det är därför vår slogan "Wovar gör slag på saken" är så pass lämplig.

Hos Wovar kan du köpa fästmaterial till konkurrenskraftiga priser och få dem levererade till ditt hem snabbt och enkelt. Eftersom vi levererar från våra egna stora lager kan vi erbjuda låga priser och snabb leverans till Sverige. Vi erbjuder också extra rabatter på många av våra produkter, inklusive mängdrabatter. Om du köper ett fast, större parti får du en rabatt på enhetspriset. Företagskunder är viktiga för oss på Wovar, och genom att skapa ett företagskonto kan bygg- och hantverksföretag exempelvis få ytterligare förmåner, som en fast företagsrabatt på vårt breda produktsortiment, en fast kontaktperson för personlig uppmärksamhet eller en komplett och bekväm orderöversikt.
 

Skruvar

Wovar levererar högkvalitativa skruvar i olika typer och storlekar. Tänk på våra populära trallskruvar. För arbeten i och runt huset har vi träskruvar, även kända som trädgårdsskruvar. För tunga arbete n väljer du våra plåtskruvar med ett enormt klämområde. 

Bultar

För montering av tunga material är det ibland klokare att använda bultar . Bultar är ett starkt fästmaterial som kombineras med en mutter och en bricka. Föredrar du styrkan och huvudet hos en bult, men utan den metriska gängan? Då är vår gängade träskruv vad du letar efter. Du kan också helt enkelt beställa de välkända dubbarna från oss. Hemmafixaren beställer också gängade stänger från oss.

Krokar och öglor

Behöver du hänga eller fästa något snabbt? Då är krokar och öglor ett perfekt fästmaterial. Populära former av dessa är våra skruvöglor och storm krokar . För att spänna en lina använder du våra trådspännare.  

Muttrar och brickor

Letar du efter högkvalitativa muttrar och brickor för dina projekt? Hos Wovar hittar du ett brett utbud av muttrar och brickor i olika typer och storlekar. Våra skruvar är av högsta kvalitet och inkluderar populära trallskruvar för utomhusarbeten samt träskruvar och plåtskruvar för olika applikationer. För att säkerställa starka och pålitliga fästningar kan du även välja bultar i kombination med muttrar och brickor. Våra krokar och öglor erbjuder snabba och bekväma lösningar för upphängning och fastsättning av olika objekt. Oavsett ditt projekt, kan du lita på våra muttrar, brickor, skruvar och krokar för att ge dig pålitliga fästlösningar.