CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Populaire producten

Veelgestelde vragen

Trallskruvar

Använd våra Wovar rostfria trallskruvar när du monterar din trall. En trall är en investering i sig själv, så snåla inte med monteringsskruvarna. Skruvarna du använder för att montera din altan ska kunna tåla olika väderförhållanden. Galvaniserade skruvar är tillräckligt starka för att montera ditt altan, men oxiderar med tiden. Normala skruvar av rostfritt stål av C1-kvalitet oxiderar inte, men de är inte lika starka och hållbara som galvaniserade skruvar. Du kommer att upptäcka att dessa skruvar ständigt försämras eller inte klarar av träets svullnad och torkning i olika väderförhållanden. Wovar är din skruvbutik på nätet. Dessa skruvar är perfekta för att installera ditt trallbräde eller någon annan installation med trallbrädor. Förutom våra trallskruvar i rostfritt stål har vi även våra galvaniserade trallskruvar med torxdrev! Beställningar levereras vanligtvis inom 2-5 arbetsdagar!

Egenskaper hos Wovar trallskruvar

Wovar terrassskruvar är av högsta kvalitet och tillverkade i rostfritt stål Dessa skruvar oxiderar inte och är lika starka som galvaniserade skruvar . Den speciella värmebehandlingen av skruvarna gör dem extra starka. Wovar trallskruvar har en extra djup torx 25-enhet. Detta säkerställer att dina verktyg inte glider när du skruvar i skruven. Naturligtvis ingår torxbitsen gratis i varje låda med terrassskruvar som du beställer från Wovar. Det platta försänkta huvudet har fräsribbor på undersidan. Detta gör att skruven kan härda i träet för en fin finish. Ska du installera hyvlade brädor? Använd då Wovars 4 mm försänkningsborr för att snyggt försänka våra deckingskruvar.  

Korrekt längd på trallskruvarna

Eftersom trallskruvar har en partiell gänga kommer dina brädor att dras hårt mot reglarna. Den praktiska skärspetsen ser till att du inte behöver förborra om du använder mjuka träslag. Du väljer rätt längd på trallkruvarna genom att multiplicera träets tjocklek med 2. Om du installerar träbitar med en tjocklek på 25 mm, välj våra (25 x 2 = 50 mm) 5 x 50 mm trallskruvar. 

Köp trallskruvar online

Upptäck våra vänliga priser på våra rostfria terrassskruvar i rostfritt stål i 5 x 40mm 5 x 60mm 5 x 70mm och 5 x 80mm. Dessa trallskruvar har ett torxhuvud för extra grepp, skärande punkt och absorberar trä mycket bra. Beställ även våra andra terrassförnödenheter som till exempel våra justerbara terrassstöd och vår markduk .  

Bor du vid kusten eller bygger du en terrass runt din pool? Kolla då in våra A4-skruvar i rostfritt stål som tål luft med hög salt- eller syrahalt.