CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
PergolaförbindelsedelarBärare och hållare

Populära produkter

Pergolaförbindelsedelar

Wovars pergolaförbindelsedelar finns i olika storlekar och varianter. Wovar har till exempel en grå galvaniserad linje för stolpar på 7x7 cm och 9x9 cm. Beställ pergola hörnförband från oss. Välj bland våra pergolahörnförband, väggstöd och T-förband. Dessutom erbjuder Wovar förbindelsedelar för alla typer av trätjocklekar upp till 15x15 cm. Vi på Wovar levererar i hela Sverige och din produkt levereras inom 5 arbetsdagar. Wovar är din online-butik för bygg- och anläggningsarbeten, förutom pergolafästen erbjuder Wovar ett brett utbud av trallskruvar, träskruvar i rostfritt stål och förzinkade vagnsbultar, stolphållare med spetsig botten och många fler trädgårdsbeslag. 

Beställ pergolaförbindelsedelar från Wovar för snabb leverans av pergolakopplingar. Vi levererar inom 5 arbetsdagar.

Wovars gråförzinkade pergolakopplingar finns i 8 olika typer. Wovar har hörnförband, förlängningsförband, 90-graders hörnförband och ett pergolahörnförband med förlängningsförband. Kontakter för stolparna 7x7 och 9x9 cm medföljer. Pergolaförbanden är tillverkade av starkt galvaniserat stål. Kopplingarna gör det enkelt att bygga en vacker pergola själv. 

Wovars pergolaförbindelsedelar är pulverlackerade i svart. Wovars högkvalitativa svarta pergolakopplingar är pulverlackerade. Det ger ett vackert utseende och skyddar mot rost. De svarta pergolaförbindelsedelarna finns i olika varianter. Wovar tillhandahåller till exempel svarta hörnförbindningselement, väggelement, golvelement och förlängningselement.

Vill du köpa pergolakopplingar online

Vill du snabbt skapa en stabil träram? Beställ då Wovars pergolakopplingar till ett bra och lågt pris. Bygg din egen träpergola med modernt utseende med hjälp av våra stålförbindningselement. Företag inom bygg- och trädgårdssektorn får rabatt med ett företagskonto. 

Funderar du på att hänga en presenning i din pergola? Eller vill du hänga något annat i pergolan som solskydd? Glöm inte att beställa med vår karbinhake!

Vill du skapa gränser runt din pergola?

Planerar du att skapa en trädgårdsgräns med grus eller bark runt din pergola? Beställ sedan vår jordduk direkt i vår Wovar-webbshop. Vill du använda våra kontakter för att bygga din pergola? Kolla sedan in våra vagnsbultar för att ansluta trästolpar till balkar.

Använd våra hammarankare eller spikpluggar för att förankra träbalkar i en tegelvägg.