CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
SpånskiveskruvarSkruvarFästmaterialGå hem

Populära produkter

Spånskiveskruvar

Vill du köpa billiga spånskiveskruvar av bra kvalitet? A-märket Wovar levererar alla typer av spånskiveskruvar av galvaniserat stål och rostfritt stål 410. Välj de mycket starka galvaniserade spånskiveskruvarna Torx eller Pozidrive (stjärnformat skalle). Spånskiveskruvar med torx-avtryck används generellt mer inom den professionella sektorn. Detta beror på att dessa skruvar är något starkare och har mer grepp om din maskin. Spånskiveskruven är vanligtvis för inomhusbruk, som för skruvning av träplattor, fasade delar och skrot. Sådana delgängade skruvar används också för montering av trä på träkonstruktioner. För metallmontering, välj våra helgängade skruvar .

Du kan köpa universalskruvar med Torx-huvud och skärpunkt till mycket attraktiva priser från din skruvexpert Wovar. Dessutom levererar vi våra spånskruvar inom 5 arbetsdagar efter beställning. Det är kraften i att leverera spånskiveskruvar direkt från vårt eget lager.

Spånskiveskruvar rostfritt stål 410 

Spånskiveskruvar är lämpliga för ett oändligt antal applikationer. Till exempel för skruvning av plåtmaterial eller för snickeri med plankor. Det finns en anledning till att Wovar-skruvar också kallas universalskruven. Använd våra rostfria 410 spånskivor utanför. 410 rostfritt stål ser till att skruvarna inte oxiderar och är lika starka som galvaniserade skruvar. Kolla även in vår produktsida om träskruvar. Spånskiveskruvar rostfritt stål 410 

Skruvar av rostfritt stål A2 eller C1 kvalitet brukar gå sönder under inskruvningen. Detta händer inte med våra spånskiveskruvar rostfritt stål 410 kvalitet. Använd alltid våra rostfria skruvar 410 när du arbetar med lövträ. Lövträ innehåller garvsyra. Garvsyra korroderar galvaniserade skruvar med tiden. Detta kommer inte att hända om du använder våra rostfria 410 spånskiveskruvar. Vi rekommenderar att förborra hålen även vid arbete med lövträ. Detta är enkelt med våra hårdträborrar . Använd en 3 mm tjock lövträborr om du väljer 4 mm tjocka spånskiveskruvar och en 3,5 mm tjock lövträborr om du arbetar med 5 mm tjocka spånskiveskruvar. Förborrning är inte nödvändig vid arbete med mjuka träslag. På grund av den praktiska skärpunkten på Wovars spånskiveskruvar (både rostfritt stål 410 och galvaniserat), tar skruven sig utan ansträngning genom träet.

Wovar rostfria stål 410 spånskiveskruvar har en Torx-drivning. Torx drive (TX) är extremt populärt bland proffs som byggnadsarbetare och snickare. Torx drive är ett stjärnformat snitt med 6 ändar. Wovar spånskiveskruvar har ett extra djupt torx-intryck. Tack vare de 6 ändarna och det extra djupa torxsnittet kommer ditt verktyg inte att glida när du skruvar i spånskiveskruvar. Det försänkta huvudet med fräsribbor på undersidan säkerställer en snygg försänkning i träet. När skruvarna är snyggt försänkta i trä kommer ni få ett vackert slutresultat. 

Spånskruv skruvar galvaniserad Torx drivning

Precis som de rostfria 410-skruvarna från Wovar är spånskiveskruvarna av galvaniserat stål mycket starka. Den stora skillnaden är att dessa skruvar kan oxidera när zinkskiktet skadas. Var därför extra försiktig när du monterar galvaniserade spånskruvar för utomhusbruk. Du minimerar risken för skador genom att använda våra högkvalitativa Torx-bitar under monteringen. Dessa högkvalitativa bits ser till att din maskin inte glider och minskar därför risken för skador. För extra bekvämlighet och effektivitet rekommenderar Wovar magnetiska bitshållare. Dessa säkerställer att de galvaniserade spånskruvarna fäster ännu bättre i bitarna. Välj våra rostfria 410 spånskruvar när du arbetar med lövträ. Lövträ innehåller garvsyra, vilket påverkar galvaniserade skruvar och gör att de tappar sin styrka.

Galvaniserade spånskruvar med Pozidriv

Spånskruvarna galvaniserade med Pozidriv-drivning är mycket populära bland både professionella arbetare och hemhantverkare. En Pozidriv är ett korsformat snitt där standardkorshuvudet är försett med ett extra kors. Det är nödvändigt att använda en PZ-bit för att skruva in skruvarna. Pozidriv-bitar från Wovar har en perfekt passform på Wovar-spånskruvar med Pozidriv. Med de högkvalitativa PZ-bitsarna från Wovar får din maskin bättre grepp på skruvarna. Våra spånskruvar med Torx-drivning rekommenderas dock för professionellt bruk. Dessa har ännu bättre grepp än våra Pozidriv-spånskruvar. Pozidriv-spånskruvarna har en speciell vaxbeläggning som säkerställer mindre inskruvningsmotstånd. Detta gör att du kan montera fler skruvar per batteriladdning. Upptäck fördelarna med att beställa skruvar, bultar och andra järnvaror från järnvarugrossist Wovar.

Köp spånskiveskruvar online!

Välj kvalitet och beställ de galvaniserade eller rostfria spånskruvarna från Wovar. Skruvarna är förpackade i kartonger med 100 och 200 stycken. Tack vare Torx-huvudet har du extra grepp. Finns även med tvärhuvud. Företag inom bygg- och trädgårdssektorn får ytterligare förmåner som rabatter när de skaffar sig ett företagskonto hos oss.