CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Populära produkter

Vanliga frågor och svår

Plåtskruvar

Plåtskruvar, även kallad för självgängande skruvar är självklart själv gängande skruvar, som namnet antyder. De finns tillgängliga i rostfritt stål och galvaniserat stål och går alltså även under namnet plåtskruvar. Wovar levererar rostfria och galvaniserade självgängande skruvar med platt försänkt huvud eller sfäriskt huvud (även kallat cylinderhuvud). Förutom detta levererar Wovar också svarta självgängande skruvar. Vissa självgängande skruvar har en självborrningspunkt vilket gör att de inte behöver förborras. Andra självgängande skruvar utan borrspets behöver dock förborras. Självgängande skruvar är mycket lämpliga för metallprofiler eller stålramar och gör det enkelt att fästa trä på metall. Köp rostfria eller galvaniserade självgängande skruvar här och få dem levererade till ditt hem inom 5 dagar.

Med plåtskruvar med en borrspets, även kallad självgängande skruv , kan det vara enkelt att borra ett litet hål i metallen så att borrspetsen inte förskjuts, vilket förhindrar skador. Upptäck den höga kvaliteten och de attraktiva priserna på Wovars självgängande skruvar . Wovar webbshop levererar självborrande skruvar av märket A, självgängande skruvar för trä/metallanslutningar och fler trä- och metallskruvar för alla typer av projekt. Välj mellan rostfritt stål, förzinkat, torx, stjärnhuvud, sexkantshuvud och svarta självgängande skruvar. Välj mellan ett platt huvud (platt huvud) eller sfäriskt huvud (rundt huvud). 

Information om självgängande skruvar från Wovar

Letar du efter självgängande skruvar av hög kvalitet i metall? Välj bland de populära storlekarna 25 och 32 mm längd. Wovar levererar plåtskruvar med tvärhuvud och torxdrivning. Utöver skillnaden i torx eller tvärhuvud finns även självgängande kranar med tätningsring och utan tätningsring. De självgängande kranarna med EPDM-ring har ett sexkantigt huvud. Dessa används ofta för att montera takpannor. Ringarna ser till att skruvhålen inte släpper igenom vatten. Dessa skruvar kallas även plåtskruvar eller kakelplåtsskruvar. Dessa skruvar med borrspets är även lämpliga för montering av trä på stål. Tänk till exempel på att montera hyllor på en stålram eller dörr.

Hur tjocka ska jag förborra självgängande skruvar ?

Självgängande skruvar eller plåtskruvar används ofta i metall eller aluminium. Det är viktigt att korrekt borrstorlek väljs vid montering av självgängande skruvar . Om du borrar för brett kommer skruven inte att greppa metallen. Om du använder en för liten borr så går skruven sönder. En självgängare skär sin egen tråd i det borrade hålet.

Behöver jag också förborra självgängande skruvar med borrspets?

Vissa självgängande skruvar har en borrspets. Man behöver inte alltid förborra dessa så kallade självgängande kranar med en borrspets. Detta beror på stålets tjocklek. På produktsidan beskrivs ofta hur många mm ståltjocklek den självborrande självgängande kranen är lämplig för. Arbetar du med tjockare stål rekommenderar vi förborrning.