CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
 • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
 • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
 • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
 • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
Pergola Hörnförbindelser 20x20 cmPergolaförbindelsedelarBärare och hållare

Filter

Pergola Hörnförbindelser 20x20 cm

6 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Pergola Hörnförbindelser 20x20 cm

Pergola hörnförbindelser för stolpar på 20 x 20 cm kommer snart att finnas exklusivt hos Wovar! Dessa hörnkopplingar gör det möjligt att själv bygga en pergola med 20 x 20 cm balkar och stolpar. Pergolakopplingarna har en nettostorlek på 190 x 190 mm, vilket gör det möjligt att arbeta med både 19 x 19 cm stolpar och 20 x 20 cm stolpar. Välj mellan 20 x 20 cm hörnfogar, väggelement, golvelement och förlängningar. Anslutningarna levereras med monteringsmaterial, inklusive skruvar, bultar och täcklock och vid behov lämpliga pluggar. På så sätt kan du direkt börja montera efter leverans!

Förutom hörnförbindelser för 20 x 20 cm stolpar levererar vi även pergolaanslutningar för andra storlekar på balkar. Du kan kontakta oss för bland annat pergola hörnanslutningar 12x12 cm eller 15x15.

Montera en skuggduk direkt i din pergola? Du kan också kontakta Wovar för detta! Ta till exempel en titt på vårt utbud av lyxiga Skuggduk.

I vårt sortiment av pergolakopplingar hittar du olika typer, inklusive golvbitar, vägganslutningar och kopplingsstycken. Alla typer kan användas för 1 vertikal stående och skillnaden ligger i antalet matchande horisontella balkar. Du kan välja mellan ett 2,3 eller 4-vägs hörnelement för balkar på 20 x 20 cm.

Gör en pergola

Nedan förklarar vi kort stegen för hur du gör din egen pergola. Du kan också se stegen i videon 'gör din egen pergola':

 1. Lägg först ut ringbalkarna på golvet.
 2. Anslut de 4 balkarna med hjälp av pergolans hörnelement.
 3. Lägg hörnskarven på varje hörn, rikta in skruvhålen på båda reglarna.
 4. Fäst hörnelementen med de medföljande trägängade bultarna, nylonbrickorna och avsluta dem med de svarta täcklocken. Glöm inte att förborra träet först med en 6 mm lövträborr.
 5. Montera stolparna till hörnelementen 1 och 1 och sätt pergolan på plats.
 6. För att göra pergolan stadigare kan du installera vinklade hängslen. Se till att stolparna är i nivå under ringbalkarna.
 7. Installera slutligen golvelementen för att fästa pergolan i marken. Detta kan göras på både en trä- och en betongyta. Glöm inte att använda pluggar på en betongyta. 

Pergola med 20 x 20 balkar

Du kan självklart även montera en pergola på en vägg. I så fall behöver du bara 2 stolpar. För montering i vägg har vi speciella pergola väggfästen för både vänster och höger sida. Dessa förbindelser levereras även inklusive monteringsmaterial. Väggförbindelser har även 1 öppen sida. Se till att de sitter på insidan av pergolan. På så sätt ser pergolan snygg och elegant ut från utsidan. Förborra din vägg med en 12 x 160 mm borrhammare till ett djup av cirka 7 cm. Montera elementet säkert och glöm inte att använda de medföljande nylonpluggarna.

Pergola med 20 x 20 balkar

Pergolor kan tillverkas av både lövträ och impregnerat barrträ. Vi rekommenderar att du alltid väljer 1 träslag för hela pergolan. Till exempel har pergolan 1 färg och ser därför mycket tätare ut. Går du för hållbarhet och vill du vara säker på ett långt liv för din pergola? Då är det bäst att välja lövträ. Impregnerat barrträ är mindre hållbart än lövträ. Detta påverkar inte heller pergolans hållbarhet.

Pergola duk

vill du göra din pergola färdig? Du kan även kontakta Wovar för alla tillbehör! Vi säljer ett brett utbud av skärmsegel och du kan beställa nödvändiga monteringsmaterial, såsom karbinhakar eller karbinhakar, direkt! Förutom pergolaelement säljer Wovar även stolphållare.