CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Pergola Hörnförbindelse 9x9 cm

8 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Pergola Hörnförbindelse 9x9 cm

Detta är pergola hörnförbindelser för stolpar med 9x9 cm tjocklek. Med en prefabricerad pergolahörn kan ni supersnabbt sätta ihop en egen pergola. Denna pergola hörnförbindelse 9x9 cm tillverkad i stål är tillgänglig i 4 varianter.

Kombinera dessa pergola hörndelar med 9x9 cm tryckimpregnerad furu eller gren, hårda träslag eller obehandlad lärkträ. 

Välj mellan förzinkad stål eller svart puderlackerad. Vi levererar pergola hörnförbindelser överallt i Sverige. Vill ni hellre bygga en pergola med tjockare stolpar? Kolla då in våra pergola 12x12 cm och 15x15 cm hjälpdelar.

Med pergolaer ger ni mer djup till er trädgård. Det erbjuder också rankor möjligheten att klättra uppåt. Desutom är det hur enkelt som helst att placera en pergola med våra färdiga förbindelsedelar. Vi har pergola hörnförbindelser i metall för 9x9 cm stolpar med en 2, 3 eller 4 vägs förbindelse. 

Våra pergola hörndelar finns också i 7x7 cm för lättare konstruktioner, 12x12 cm trädgårdstolpar och ett XL format för 15x15 stolpar. Vill ni hänga något i er pergola som ett skuggtak? Glöm då inte att kolla in våra karbinhakor och snäppkrokar. 

Förutom pergola delar säljer Wovar också stolpfötter. 

Den stora fördelen med dessa prefabricerade hörndelar är att ni alltid har ett 90 graders hörn. Detta gör det enkelt och snabbt att slutföra ert trädgårdsprojekt. Förutom pergola förbindelsedelar kan ni också välja att koppla ihop bjälkar med våra låsbultar och montageskruvar.