CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Populära produkter

Skruvar

Wovar Skruvar alla typer och storlekar - Wovar

Letar du efter skruvar? Då be höver du inte leta längre! Wovar är specialisten när det kommer till alla fästelement. Detta inkluderar rostfria skruvar, bultar och muttrar. Du har också kommit till rätt plats för extra starka galvaniserade skruvar. Föredrar du en färg? Då har vi olika alternativ tillgängliga för dig. Vill du ha svarta skruvar, vita skruvar eller föredrar du färgade trespa eller takpannor? Du kan kontakta oss för både högkvalitativa fästelement och billiga skruvar. När du börjar arbeta med lövträ kommer du att behöva ta itu med garvsyror. Vi har specialbelagda skruvar i vårt sortiment för detta. Du kan välja mellan gråbelagda skruvar och bronsgulbelagda skruvar. Wovar långa skruvar som t.ex. motskruvar är en gudagåva för stora träbyggnadsprojekt. Små skruvar, som vissa varianter av våra spånskivor, kan döljas i möbler eller andra mindre paneler.

Hos Wovar spelar det ingen roll vilka skruvar du letar efter. Vårt kompletta sortiment av skruvar innehåller ett stort antal skruvar. Eftersom det ibland kan vara svårt att välja rätt skruv erbjuder vi dig så mycket information som möjligt om våra skruvar.

Du hittar oss även för alla tillbehör till skruvar. Tänk på borrar att förborra när du skruvar. Försänkningar för försänkning av skruvhuvudet rekommenderas också, till exempel på trall. För att skruva in skruvarna i träet behöver du en skruvmejselbit av rätt sort. Wovar har olika bitset i sitt sortiment för detta. Dessa är bits inklusive en magnetisk bitshållare. På så sätt kan du omedelbart dra åt skruvarna.

Trädgårdsskruvar

Letar du efter skruvar som passar för de flesta jobb i och runt huset? Med trädgårdsskruvarna har du perfekta skruvar för staket eller skruvar för trädgårdsstaket i ditt hem. Du kan välja mellan ett brett utbud av skruvstorlekar. Från små skruvar till stora skruvar, en skruv från 3 mm till 6 mm tjock. Längden varierar från 16 mm till mer än 15 centimeter lång. För tunga konstruktioner rekommenderas att använda galvaniserade skruvar. För fuktiga miljöer, välj trädgårdsskruvar i rostfritt stål. Dessa är gjorda av rostfritt stål 410, som inte bara skyddar mot rost, utan även höga klor- och salthalter. Ska du bygga ett staket av lövträplankor? Då är det klokt att välja belagda skruvar. Dessa är försedda med en tjock beläggning som skyddar mot syrorna i lövträ. På så sätt kan du njuta av ditt staket extra länge. Direkt till trädgårdsskruvar i rostfritt stål, galvaniserade trädgårdsskruvar, belagda trädgårdsskruvar och svarta eller vita skruvar.

Spånskiveskruvar

För billiga, högkvalitativa spånskruvar bör du också gå till Wovar. Dessa A-skruvar levereras i olika storlekar. Välj mellan starka spånskruvar galvaniserade Torx eller spånskivor galvaniserade pozidrive (tvärhuvud). Spånskiveskruvarna är också kända som universalskruven. Detta beror på skruvarnas breda användbarhet. Skruvarna är mycket populära till exempelvis plåtmaterial och ställningsplankor. Om du använder skruvarna i fuktiga miljöer, välj en version av rostfritt stål. Spånskruvar i rostfritt stål är skruvar som är resistenta mot rost, så att du kan njuta av din konstruktion längre. Bor du vid kusten? Välj då rostfria skruvar 410, som är extra resistenta mot höga klor- och salthalter. Gillar du en snygg helhet och jobbar du med svarta byggmaterial? Sen har vi snygga matchande spånskivskruvar, svarta. 

Trallskruvar

Ska du bygga ett däck? Då är det viktigt att använda rätt skruv. Wovar erbjuder många olika trallskruvar, så att du kan njuta av ditt trall extra länge. Det är viktigt att använda rätt skruv, för då blir trallbrädorna täta mot reglarna. Detta förhindrar knarrande trallbräder eller brädor som lossnar. Däckskruvar är därför alltid delgänga. Den översta skruvbiten är fri från gängor så att plankan drar tätt mot balken. I änden av tråden sitter skaftribbor, en slags grov tråd. Detta säkerställer att spänningen bättre kan fördelas över trallskruven. Skruvar för trall förlänger därför avsevärt livslängden på ditt trall. Med lövträd har du att göra med garvsyra. I så fall är det klokt att välja belagda däckskruvar. Detta förhindrar att skruvar knäpper, men även svarta fläckar i trä.

Montageskruvar

De flesta vanliga skruvar är mindre lämpliga för tunga byggnadsarbeten. Vi har inkluderat montageskruvar i vårt sortim ent för detta. Skruvar med mothuvudet är också kända som koppskruvar. Detta beror på det extra breda skruvhuvudet på dessa träkonstruktionsskruvar. Dessa skivhuvudskruvar finns i en kort variant, men även i en extra lång variant. Till exempel är vår längsta mothuvudsskruv 40 centimeter lång! Det stora skruvhuvudet ser till att skruvarna har ett enormt spännområde. Träkonstruktionsskruven håller dina tjocka balkar eller plankor tätt mot varandra. Valet är också stort för motskruvar. Välj starka galvaniserade skruvar med våra grågalvaniserade mothuvudsskruvar eller gulgalvaniserade mothuvudsskruvar. För den starkaste skruven på lövträ, välj belagda mothuvudsskruvar. Föredrar du en svart skruv? Då är våra mothuvudsskruvar svarta mer lämpliga. Dessa ser bra ut med svarta balkar och svarta plankor. För ett rostfritt alternativ, välj mothuvudsskruvarna i rostfritt stål.

Plåtskruvar

Ingenting är trevligare än ett fast tak över huvudet. Det spelar ingen roll om det gäller tak, skjul eller hus. Taket behöver bara vara rejält. Det är därför du använder högkvalitativa takskruvar. Du kan välja mellan till exempel takplåtsskruvar, spontskruvar, wellskruvar, wellskruvar, trespaskruvar och sandwichskruvar. Vilken skruv som passar ditt tak bäst beror på vilken typ av panel du använder. Wovar takskruvar är nästan alla utrustade med en EPDM-ring, så att du kan njuta av ett vattentätt tak. Att göra ett plåttak vattentätt börjar med bra skruvar.

Självgängande skruvar

Självgängande skruvar är väldigt bekväma när man till exempel arbetar med metall. Metall på trä från taklister, till exempel, fästs mycket ofta med självgängande skruvar. Självgängande skruvar ser till att själva skruven gör gängan i materialet som ska fästas. På grund av den fina tråden drar den lätt igenom alla möjliga olika ytor. I vissa fall är de självgängande skruvarna även försedda med en självborrande spets. I så fall är förborrning inte nödvändig. Spetsen är sedan utformad på ett sådant sätt att den borrar sig igenom olika material. En populär term som förekommer oftare med dessa skruvar är den självgängande skruven. Förutom takbeklädnad används denna självgängande skruv också flitigt för hårdplast och plast. Väljer du det starkaste fästet för tunga vikter? Då går du på galvaniserad självgängande. För mycket fuktiga miljöer, välj självgängande kranar i rostfritt stål. Om du arbetar med svarta material kan du hitta svarta självgängande verktyg som ett bättre alternativ.