• Leveranser inom två till fem arbetsdagar!
  • 100 dagars öppet köp!
  • Beställ smidigt och betala tryggt!
  • Gratis frakt från 1650:- kr.
  • Leveranser inom två till fem arbetsdagar!

Dina valda filter

Sortera
Lagerstatus
Pris
tills

Justerbara håkgångjärn

Vill du skapa en trädörr eller port till ditt hem? Med justerbara hakgångjärn kan du enkelt göra detta. De justerbara hakgångjärnen från Wovar finns tillgängliga som en komplett uppsättning, utan skruvar eller bultar. Fördelen med ett justerbart hakgångjärn jämfört med ett vanligt gångjärn är att det, som namnet antyder, är justerbart. Detta gör det möjligt att montera en port på lämpligt avstånd från väggen, staketet eller en annan yta. Det betyder att du kan välja att ta bort mellanrummen eller lägga till mellanrum. Justerbara hakgångjärn behöver ingen gångjärnstapp. Det innebär att det finns en verklig gångjärn ansluten till hakgångjärnen. Fördelen med detta är att porten är mindre benägen att lyftas bort. Om du vill ta bort porten från dess gångjärn måste du först ta bort låspluggen på undersidan. Justerbart portbeslag är lätt att montera på en dörr eller port.

Justerbara hakgångjärn av förzinkat stål

De justerbara hakgångjärnen från Wovar är i de flesta fall av förzinkat stål. Detta gör hakgångjärnen mycket starka, vilket gör att de kan bära stora vikter. Justerbara hakgångjärn av förzinkat stål finns i standard grå stål färg, men också som en variant med en svart beläggning. Denna extra tjocka svarta beläggning ger de justerbara hakgångjärnen en unik look. Dessutom ger färgbeläggningen en ökad korrosionsbeständighet.

0 produkter
Sortera på lagerstatus
1-0 av 0 produkter
Wovar Blogg
Alla senaste trender inom bygget!
Läs mer
Företagskonto

Mer och mer byggfirmor, trädgårdsmästare och snickerier upptäcker Wovar!

  1. Extra rabatter för de som behöver extra mycket!
  2. Direkt kontakt med en utbildad specialist
  3. Ett brett utbud av professionella produkter
Företagskonto

Välj mellan våra justerbara hakgångjärn som finns tillgängliga i en standardiserad zinkbelagd variant, men också i en svart belagd variant. På så sätt finns det alltid rätt typ av justerbara hakgångjärn för ditt projekt. För att montera gångjärnen används exempelvis vagnsbultar. Vi rekommenderar att du beställer vagnsbultar förzinkade eller vagnsbultar svart tillsammans med gångjärnen.

Beställ ett av Wovars justerbara hakgångjärn för att vara säker på att du får en riktigt högkvalitativ håkgångjärnssats. Dessutom är Wovars justerbara hakgångjärn mycket enkla att montera. Grön- och byggföretag kan dra nytta av extra förmåner hos oss. Detta inkluderar till exempel företagsrabatter. Det enda du behöver göra för att vara berättigad till detta är att skapa ett företagskonto på vår webbplats.