• Leveranser inom två till fem arbetsdagar!
  • 100 dagars öppet köp!
  • Beställ smidigt och betala tryggt!
  • Gratis frakt från 1650:- kr.
  • Leveranser inom två till fem arbetsdagar!

Dina valda filter

Sortera
Material
Tjocklek
Längd
Färg
lager
Pris
tills

Vagnsbultar Svart

Ska ni bygga en grind eller tak i trä? Då är dessa fantastiska svarta vagnsbultar en riktig eyecatcher! De svarta vagnsbultarna från Wovar är utrustade med en så kallad “Delta Coating”. Delta Coating är en tunn, svart beläggning vilket gör bultarna mycket resistenta mot korrodering. De svarta vagnsbultarna levereras alltid med mutter och bricka! Beläggningen uppstår genom ett zinklager med en svart topcoat. Den svarta topcoatingen ger den glänsande effekten vilket gör att våra vagnsbultar är mycket vackra att se. De mest sålda bultar är våra svarta M8 vagnsbultar med en topcoat. Stjärnspelare inom M8 tjockleken är 50, 60 och 80 mm.  

Förutom svarta bultar levererar Wovar också förzinkade vagnsbultar, rostfria vagnsbultar och diskhuvudskruvar. Utnyttja vår snabba leverans, överallt i Sverige. Wovars webbshop levererar dessutom mer än 2000 olika sorter av skruvar och bultar mot bra priser. 

13 produkter
Sortera på lagerstatus
1-13 av 13 produkter
Förstahandsvalet för alla dina skruvar, bultar och järnvaror!
Billigare än byggaffärer
Gratis leverans från 1650:- kr.
Förstahandsvalet för alla dina skruvar, bultar och järnvaror!
Förstahandsvalet för alla dina skruvar, bultar och järnvaror!
Billigare än byggaffärer
Gratis leverans från 1650:- kr.
Förstahandsvalet för alla dina skruvar, bultar och järnvaror!
Wovar Blogg
Alla senaste trender inom bygget!
Läs mer
Företagskonto

Mer och mer byggfirmor, trädgårdsmästare och snickerier upptäcker Wovar!

  1. Extra rabatter för de som behöver extra mycket!
  2. Direkt kontakt med en utbildad specialist
  3. Ett brett utbud av professionella produkter
Företagskonto

De svarta vagnsbultarna från Wovar är lämpliga för 1001 olika applikationer. De svarta vagnsbultarna med en coating är tillverkade av förzinkad stål. Detta gör dem superstarka och lämpliga för tyngre konstruktioner. De svarta vagnsbultarna är utrustade med 25 mm av skruvgänga. På grossist Wovar levererar vi liknande bultar alltid med en motvarande mutter. På så sätt har ni alltid en komplett set. 

Svarta vagnsbultar och rost

Beläggningen på bultarna ger en hög resistens mot korrodering. Detta innebär att vagnsbultarna blir skyddade på ett mycket bra sätt. Wovar försäkrar er om kvalitet på grund av ett intensivt saltspray-test som vagnsbultarna har gått igenom. Efter 600 timmar av saltspray fanns det inga synliga rostskador. 

De svarta vagnsbultarna levereras med en mutter och en bricka. Ska ni bygga en fin grind? De svarta vagnsbultarna är framförallt mycket populära vid fästandet av ledgångsjärn. 

Köpa svarta vagnsbultar. 

Beställ de svarta vagnsbultarna av hög kvalitet hos Wovar, utnyttja vår volymrabatt och beställ 3 sets av 10 stycken. Vi har också motsvarande, svarta ledgångsjärn till salu. Byggföretag och -firmor, trädgårdsmästare och snickerier får hos Wovar extra fördelar som till exempel rabatter, om de har ett affärskonto. 

Är svarta vagnsbultarna inte precis vad ni letar efter? Kolla in alla våra vagnsbultar.