CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Populära produkter

Trädgård

Wovar Trädgårdsdekoration 

Planerar du för att anlägga en ny trädgård eller vill du utöka din befintliga trädgård? Då har du kommit till rätt ställe på Wovar. Kostnaderna för landskapsarkitektur behöver inte vara höga när du gör det själv. Oavsett om du vill anlägga en trädgård med en vacker grusväg och gräsunderlag eller skapa en sittplats med ett skärmtak. På Wovar har du många alternativ. Att skapa en trädgårdsbård med hjälp av vår kantlist är mycket enkelt och ger ett vackert resultat. Lägg till lameller för att skapa en attraktiv sittplats med våra roterande lameller för flexstaket. 

Flex Fence roterbara lameller  

Letar du efter roterande lameller att placera i din trädgård? Med våra Flex Fence roterbara lameller i rostfritt stål kan du göra detta på ett mycket trevligt sätt. Våra skenor är 50 cm, 95 cm, 165 cm och 220 cm långa. Lamellerna är skenor som gör att du enkelt kan skapa ditt eget svängbara staket eller svängbara tak. Skenorna är tillverkade av rostfritt stål, så de rostar inte. Du kan kombinera dessa skenor med valfria brädor. Så du kan göra vackra svarta roterande lameller, vita roterande lameller eller vilken annan färg som helst. Du kan också korta av lamellerna om du vill göra en annan storlek. Placera lamellerna horisontellt eller vertikalt för att skapa en roterbar solskyddsdörr i trädgården.   

Rabattkanter

Vi har olika alternativ för din kantlist i cortenstål och kantlist i plast för din trädgård. Cortenstål är en hållbar produkt för trädgården. Detta beror på den särskilda behandlingen som ger en rostig färg. Om du föredrar att inte ha rostfärgade bårder kan du välja någon av våra andra stålbårder. Dessa finns i grått som kantband i galvaniserat stål, men även i svart genom tjock pulverlackering. Plastkanten finns som grön kant, svart kant och grå kant. Kolla gärna på våra rabattkanter.

Stolphattar

Wovar levererar stolphattar i rostfritt stål (RVS), galvaniserat stål och svart i olika storlekar. Du kan använda locken för att snyggt avsluta toppen på t.ex. staketstolpar. Förutom att de ger en snygg finish är de också funktionella. Stolpskulpturerna skyddar trädgårdsstolparna från regnvatten. Detta förhindrar att fukt samlas på stolpen och förhindrar att stolparna ruttnar och möglar. Dina inlägg har därmed en längre livslängd och håller längre. Hos Wovar kan du välja mellan grå och svarta stolplock i olika former. Du kan välja mellan pyramidformade, sfäriska och runda former.