CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
Borrar och bitsVerktygGå hem

Borrar och bits

Du hittar även borrar för trä, sten och metall hos A-märket Wovar. Välj mellan 3,5 mm lövträborrar i kombination med trallskruvar eller till 6 mm lövträborrmaskiner i kombination med våra montageskruvar. Wovars fjärilsborrar är också oerhört populära. De används ofta för att lägga rör genom trä. Vår hammarborr SDS+ Premium väljs oftast för borrning i betong. Dessa har en betydligt längre livslängd än våra klassiska borrhammare.

Wovar har nu slangborr för förborrning av långa vagnbultar och montageskruvar. Dessa långa borrar är lämpliga för nästan alla typer av trä. På så sätt kan du utan problem borra i Azobé, ek och barrträ. Förutom borrar har Wovar även ett brett utbud av bits och bitset. Passar alla olika typer av skruvar. Här hittar du även vårt sortiment av slangborrar för trä.

Wovar hårdträborrar och metallborrar

Wovars hårdträ- och metallborrar håller mycket hög kvalitet. Borrarna är tillverkade av höghållfast stål (HSS) och därför mycket starka. Wovar-borrarna har också en hög koncentricitet som säkerställer perfekt runda hål. Titannitridbeläggningen ökar ytan av lövträ till cirka 2 300 HV. Beläggningen gör även borrkronorna värmebeständiga upp till 600 grader C. För alltid in och ur borren ur trä eller metall under borrning. Detta förhindrar att borren blir för varm och de får längre livslängd.

Slagborrar SDS-plus Premium

Slagborrmaskinen SDS-plus Premium är extra stark och håller upp till 30 % längre än vår klassiska borrhammare. De högkvalitativa Premium SDS-plus-hammarborrarna har en rak H-spiral. Tack vare H-spiralen avlägsnas borrdamm enkelt och borrhålet förblir rent och fint. Wovars premiumhammarborrar används flitigt på den professionella marknaden. Huvuden på våra Premium hammarborrar är försedda med extra härdad metall. Här tränger borren utan ansträngning in i de hårdaste typerna av sten och betong. Betongtyper med småsten är heller inga problem tack vare kombinationen av det extra härdade hårdmetallhuvudet med SDS-plus-anslutning. Förutom borrhammare med sds-plus-anslutning, levererar Wovar även vanliga betongborrar.

Slagborrar SDS-plus Classic

Denna hammarborrklassiker har en SDS-plus-anslutning. Detta ger din maskin extra grepp om borrhammaren och den glider inte under borrning. Även att borra hål i betong med småsten är inga problem för denna klassiker! 

Slagborrar med 2 eller 4 skäreggar

Båda typerna av borrhammare med SDS-plus-anslutning finns med 2 eller 4 skäreggar. Skillnaden är att man med borrar med 4 skäreggar har en mycket bättre borttagning av borrdamm. Borrar med 4 skäregg ger också snyggare runda hål. Vid borrning av hål större än 10 mm rekommenderas borr med 4 skäreggar.

Fjärilsborrar

Wovar har fjärilsborrar av hög kvalitet till ett fast lågt pris. Fjärilsborrar kallas även hastighetsborrar. Denna platta träborr används flitigt för att borra större hål i till exempel spånskivor för rör och kablar.

TCT Hålsågar

Wovars TCT-hålsågar är lämpliga för att skära hål i plast eller trä. Wovar levererar hålsågar från 16 till 60 mm breda.

Att beställa

Beställ de högkvalitativa borrarna från Wovar. Beställ 10 stycken och ta del av vår volymrabatt. Företag inom bygg- och trädgårdsbranschen drar nytta av ytterligare förmåner som rabatter med företagskonto.

Förutom borr och bits har du även kommit till rätt ställe hos Wovar för högkvalitativa fästelement som vagnbultar, trägängade bultar och motskruvar!