CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • BESTÄLLER DU INFÖR 21:30? DÅ SKICKAR VI SAMMA DAG!
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Flex Fence i rostfritt stål

11 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Flex Fence i rostfritt stål

Ska du bygga ett tak, en sittplats eller ett staket? Då kan dessa Flex Fence roterande lameller i rostfritt stål vara vad du letar efter. Med dem kan du skapa ett fantastiskt staket eller en fantastisk vägg för din trädkrona på nolltid. Flex fence från Wovar är faktiskt ett jättelämpligt system till dessa ändemål. Den stora fördelen är att du själv kan bestämma hur öppet eller stängt du vill ha lamellerna. Du kan välja att öppna dem helt och hållet för att släppa igenom mycket ljus, men du kan också enkelt stänga dem igen i starka vindar. Våra roterande lameller finns i följande längder: 50 cm, 95 cm, 165 cm och 220 cm. 

Wovar Flex Fence

Flex Fence roterande lameller av Wovar kan användas på många olika sätt. Flex Fence används oftast för att dekorera ett tak, en sittplats eller en veranda. Vridbara lameller som vägg, fönster eller tak ger ett modernt utseende till din sittplats och är mindre standardiserad än en vanlig vägg. Dessutom kan du helt och hållet bestämma graden av avskildhet samt ljus- och luftgenomsläpplighet. Dessutom kan roterande lameller även användas i hemmet som avskärmning eller för att dela upp vissa rum. 

I videon nedan kan du se hur du monterar ett Flex Fence-staket.

Köpa Flex Fence i rostfritt stål

Är Flex Fence i rostfritt stål precis vad du letar efter? Beställ då snabbt dina Flex Fence roterbara lameller till ett mycket konkurrenskraftigt pris! Med Wovar Flex Fences är du dessutom säker på att få en kvalitetsprodukt. Tänk på att det kan verka som om lamellerna är lösa. Detta beror på att du kan justera hur tungt eller lätt du vill kunna vrida lamellerna. Du kan justera detta med låsmuttern i U-profilen. 

Är du en företagskund inom hantverks- eller trädgårdsbranschen? Företagskunder kan skapa ett företagskonto på Wovar. På så sätt kan du t.ex. dra nytta av en egen kontaktperson, 15 % rabatt och en praktisk orderhistorik. 

Letar du efter ett flexstaket i en annan färg? Ta då en titt på vårt utbud av Flex Fence i vit eller Flex Fence i svart.