CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Populära produkter

Bultar

Letar du efter bultar, matchande muttrar och andra fästelement? Wovar har ett brett utbud av allt du behöver. För dina galvaniserade skruvar, rostfria skruvar och svarta skruvar har du många olika alternativ hos Wovar. Bultar har vanligtvis ett sexkantigt huvud och är ett populärt fästelement för tunga konstruktioner. Om du letar efter en blanding mellan bultar och skruvar, så är våra trägängade bultar rätt väg att gå.

Gängade bultar

Gängade bultar är ett bra alternativ när du behöver ett fästelement som är säkert och hållbart. Wovar erbjuder gängade bultar i stålkvaliteterna 4.8 och 8.8. Gängad stång 4.8 har en draghållfasthet på 40 kg per mm2, medan 8.8 har en draghållfasthet på 80 kg per mm2. Studsar kallas också för gängade stavar och gängade ankare. Gängad stång finns i tjocklekar mellan M4 och M18.

Muttrar och brickor

Muttrar är ett måste när du ska fästa skruvar ordentligt. Om du vill förhindra glapp och lösa vibrationer ska du kombinera muttern med en bricka. Den mest kända och använda formen av en mutter är sexkantmuttrar, men vi erbjuder även låsmuttrar, kapsmuttrar, vingmuttrar och kopplingsmuttrar. För maximal bekvämlighet bör du välja flänsmuttrar, där brickan är fast monterad på muttern.

Låsbultar

Låsbultar är ett bra alternativ när du letar efter en fin, tight passform. Dessa skruvar har ett slätt huvud med en fyrkant som klämmer fast sig i materialet. Låsbultar används ofta i kombination med våra bågar och krokar. Wovar låsbultar levereras alltid som en komplett uppsättning, dvs. inklusive mutter och bricka. Så att du kan börja använda träbultarna direkt.

Gör dina projekt säkra och hållbara med Wovars bultar, muttrar och fästelement. Vi har allt du behöver för att få jobbet gjort.  

Att välja rätt skruv eller bult är avgörande för att säkra tunga konstruktioner eller för att fästa ett föremål. Trägängade bultar, kilbultsankare, insexbultar och sexkantskruvar är alla stora alternativ för att uppnå ett robust resultat.

Trägängade bultar

Trägängade bultar är ett unikt alternativ för att säkra tunga konstruktioner. Dessa bultar har tjockleken och skruvhuvudet från en bult tillsammans med gängan från en vanlig skruv. De finns som galvaniserade träskruvbultar, träskruvbultar i rostfritt stål och svarta träskruvbultar. För att säkra träbultarna, måste du förborra med en borr som är några millimeter tunnare. De vanligaste storlekarna är M8 och M10 träskruv. 

Kilbultar

Kilbultar är det bästa sättet att fästa en balk på en vägg. Dessa bultar är mycket robusta och finns i olika former. Först förborrar du förankringen och sedan hamrar du in den i materialet. Förankringsbultar är en populär variant av kilbultar med en förborrad förankring. När du skruvar fast dem expanderar bulten, vilket ger en stark färdig fästpunkt. Det finns också kilbultar med och kilbultar med krok som har en krok eller ett öga på tråden för att underlätta. 

Insexbultar

Insexbultar har metrisk gänga och en inre sexkantig drivning. Du drar åt dem med hjälp av insexnycklar. De populära storlekarna är M6 och M8. Med en insexskruv med försänkt huvud får du en fin och jämn finish. 

Sexkantskruvar

Sexkantskruvar är de robusta sexkantiga skruvarna med sexkantigt huvud. Dessa skruvar är perfekta för att montera maskiner och konstruktioner, eftersom de har en enorm gängstyrka. Sexkantsbultar är användbara för att snabbt demonteras. Den populära skruvnålen M8 dras åt med en nyckel med öppen ände i storlek 13, medan M10 dras åt med en nyckel i storlek 17.

Är en bult inte lämplig för ditt arbete? Ingen fara! Ta en titt på vårt utbud av skruvar, där hittar du säkert något lämpligt! Dessutom kan du få en fast rabatt om du skapar ett företagskonto, så att du kan skruva ner priserna!