CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Hakgångjärn med förskjutning

26 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Hakgångjärn med förskjutning

Wovar levererar hakgångjärn med förskjutning av galvaniserat stål i svart. De svarta hakgångjärnen med förskjutning har en vacker rustik spets, vilket skapar ett lantligt utseende i din trädgård. Wovar gångjärn är mycket starka och passar för alla trädgårdsdörrar och grindar. Förskjutningen säkerställer att ditt staket, din grind eller trädgårdsdörr faller exakt in i dörrkarmen. Gångjärn med förskjutning kallas också för ledade gångjärn. Beställ dina galvaniserade gångjärn med förskjutning från Wovar för expediering inom 24 timmar. Vi levererar även gångjärn med tillhörande plåttummar i hela Sverige, Finland och Danmark. Vi levererar även lyxiga grindgångjärn i färg, se gärna de populära svarta hakgångjärnen. Om du har några frågor om alla typer och storlekar av gångjärn är du välkommen att ta upp telefonen eller skicka ett e-postmeddelande till Wovar, det främsta märket för skruvar, trädgårdsbeslag och mer hårdvara. 

Wovars växelgångjärn är tillverkade av galvaniserat stål. Detta gör gångjärnen extremt starka. Från vårt breda sortiment av gångjärn kan du välja blå galvaniserade eller svart passiverade gångjärn med ledarställning här.

Du monterar gångjärnen med förskjutningen enkelt med våra M8-skruvbultar eller franska träskruvar M8. För de blå förzinkade gångjärnen använder du våra förzinkade franska träskruvar eller vagnsbultar. För de svarta gångjärnen tillhandahåller Wovar svarta franska träskruvar och vagnsbultar.

Förskjutningshängena har ett öga på cirka 20 mm. Detta gör att hakgångjärnen med förskjutning är lämpliga för plåttummor på 16 mm. För dörrar eller grindar som är högre än 120 cm rekommenderas att använda 3 gångjärn med förskjutning. Genom att använda tre gångjärn för sådana höjder minskar du risken för att dörren ska skeva kraftigt.

Köpa hakgångjärn med förskjutning på nätet

Beställ gångjärn med förskjutning hos hårdvarugrossisten Wovar för det lägsta priset. Wovar har ett stort lager av hakgångjärn med skift och skickar dem nästan alltid inom ett dygn. Finns även i svart. Beställ matchande vagsnbultar direkt. Miljöföretag och byggföretag, t.ex. hantverkare, byggföretag och landskapsarkitekter, får extra fördelar hos Wovar, t.ex. rabatter med ett företagskonto.

Är dessa hakgångjärnen inte riktigt vad du letar efter? Se hela vårt sortiment av gångjärn och tummar här. Använd våra högkvalitativa stolpfötter för att sätta upp ditt staket eller din trädgårdsgrind.