• Leveranser inom två till fem arbetsdagar!
 • 100 dagar retursrätt!
 • Betala i efterhand på ett tryggt sätt
 • Fraktkostnad EUR 14,95,- Gratis frakt från EUR 99,-
 • Leveranser inom två till fem arbetsdagar!

Era valda filter

Sortera

Materiaal

Dikte

Lengte

Kleur

Hoogte

pris

tills

Wovar Blogg

Alla senaste trender inom bygget!

Läs mer

Företagskonto

Mer och mer byggfirmor, trädgårdsmästare och snickerier upptäcker Wovar!

 1. Extra rabatter för de som behöver extra mycket!
 2. Direkt kontakt med en utbildad specialist
 3. Snabbleveranser möjliga i framtiden!
Företagskonto

Dessa cortenstål trädgårdskanter från Wovar levereras i olika varianter. De mest populära storlekar är 16 x 106 cm, 24 x 106 cm och 40 x 106 cm. Dessutom kan ni handla dessa varianter i förzinkad stål och svart färg hos Wovar. Trädgårdskanterna är enkla att koppla ihop. Ni kan till exempel gränsa av rabatter och grusstigar genom er trädgård. Kanterna är utrustade med pinnar, som ger en stark montering i marken. Genom mångfalden i storlekar och färgar finns det en lämplig kant för varje trädgårdsstil. 

Fördelarna med cortenstål trädgårdskanter

Användandet av trädgårdskanter i cortenstål har ett antal fördelar. Vi har listat alla fördelar här för er:

 • Trädgårdskanterna i cortenstål är mycket flexibla och enkla att använda på slingrande stigar och rabatter
 •  Cortenstålet blir inte påverkad av regn osv, det kommer vara i fin skick under en lång tid
 • Stålet har en mycket vacker brun färg, som inte förändrar i solljus.
 • Dessa trädgårdskanter i cortenstål levereras på en rulle. På så sätt kan ni skära dem exakt till längden ni vill ha och är de mycket enklare att transportera och förvara.

Placera kanter i cortenstål

Det är mycket enkelt att placera en trädgårdskant. Bestäm först var ni vill placera trädgårdskanten, så att ni kan bestämma hur många ni behöver. Gräv på platsen där ni vill placera trädgårdskanterna ett spår i marken. Wovar’s trädgårdskanter har stift på 8 cm långa. För en optimal placering gräver ni ett ungefär 13 cm djupt spår. Ställ trädgårdskanterna nu i spåret och skjuv ihop dem. Detta kan ni göra genom att vända på fliken på änden av båda kanterna. Slå fast stiften ordentligt i marken med en gummihammare. Använd en vattenpass för att få trädgårdskanterna helt raka. Efteråt kan ni fylla på spåren med grus, sand eller jord.

Beställa kanter i cortenstål

Beställ trädgårdskanter av cortenstål, galvaniserat stål eller till och med i svart för lägsta priset hos Wovar. Tack vare de smidiga monteringsdelar är det superenkelt att sätta ihop trädgårdskanterna från Wovar. Ta fördel av vår stora volymrabatt vid en beställning av 20 stycken! Byggföretag och trädgårdsmästare får fördelar som rabatt med ett företagskonto.