CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
Rabattkanter i cortenstålRabattkanterTrädgård

Filter

Rabattkanter i cortenstål

19 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Rabattkanter i cortenstål

Letar du efter en rabattkant i cortenstål till din trädgård? Cortenstål är hållbart och dess specialbehandling ger rabattkanten en attraktiv, lyxig rostfärg. Wovar levererar kantband av cortenstål, men du kan också vända dig till oss för att få galvaniserat stål och svarta varianter. Förutom skillnaderna i utseende är Wovars kantband också flexibelt. Det gör att dessa kantband böjer sig mycket lätt, vilket gör att du kan skapa vackra kurvor. Detta är till exempel användbart för en slingrande trädgårdsväg. Naturligtvis kan du också skapa raka Cortenstålsgränser i din trädgård med våra rabattkanter. Observera: Det kan ta veckor till flera månader innan kanterna är helt rostade. Läs gärna vår blogg för tips.

Rabattkanter från Wovar är multifunktionella. Du använder dem till exempel för att omsluta grus, grus och rabatter. Dessutom används rabattkanter också ofta för blomlådor. Under de senaste åren har allt fler gräsmattor kantats med rabattkanter. På så sätt slipper du klippa av gräsets kanter och bibehåller rena linjer som ger ett välskött utseende.

Wovar erbjuder även plastbälten i olika färger. Är du nyfiken? Ta en titt på våra rabattkanter i plast.

Dessa cortenstål trädgårdskanter från Wovar levereras i olika varianter. De mest populära storlekar är 16 x 106 cm, 24 x 106 cm och 40 x 106 cm. Dessutom kan ni handla dessa varianter i förzinkad stål och svart färg hos Wovar. Trädgårdskanterna är enkla att koppla ihop. Ni kan till exempel gränsa av rabatter och grusstigar genom er trädgård. Kanterna är utrustade med pinnar, som ger en stark montering i marken. Genom mångfalden i storlekar och färgar finns det en lämplig kant för varje trädgårdsstil. 

Fördelarna med cortenstål trädgårdskanter

Användandet av trädgårdskanter i cortenstål har ett antal fördelar. Vi har listat alla fördelar här för er:

  • Trädgårdskanterna i cortenstål är mycket flexibla och enkla att använda på slingrande stigar och rabatter
  •  Cortenstålet blir inte påverkad av regn osv, det kommer vara i fin skick under en lång tid
  • Stålet har en mycket vacker brun färg, som inte förändrar i solljus.
  • Dessa trädgårdskanter i cortenstål levereras på en rulle. På så sätt kan ni skära dem exakt till längden ni vill ha och är de mycket enklare att transportera och förvara.

Placera kanter i cortenstål

Det är mycket enkelt att placera en trädgårdskant. Bestäm först var ni vill placera trädgårdskanten, så att ni kan bestämma hur många ni behöver. Gräv på platsen där ni vill placera trädgårdskanterna ett spår i marken. Wovar’s trädgårdskanter har stift på 8 cm långa. För en optimal placering gräver ni ett ungefär 13 cm djupt spår. Ställ trädgårdskanterna nu i spåret och skjuv ihop dem. Detta kan ni göra genom att vända på fliken på änden av båda kanterna. Slå fast stiften ordentligt i marken med en gummihammare. Använd en vattenpass för att få trädgårdskanterna helt raka. Efteråt kan ni fylla på spåren med grus, sand eller jord.

Beställa kanter i cortenstål

Beställ trädgårdskanter av cortenstål, galvaniserat stål eller till och med i svart för lägsta priset hos Wovar. Tack vare de smidiga monteringsdelar är det superenkelt att sätta ihop trädgårdskanterna från Wovar. Ta fördel av vår stora volymrabatt vid en beställning av 20 stycken! Byggföretag och trädgårdsmästare får fördelar som rabatt med ett företagskonto.