CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Träborrar

52 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Träborrar

Med våra träspiralborrar är det mycket enkelt att förborra i lärk Douglas, gran, furu och även lövträ. Välj bland standardborr för trä eller upptäck våra extra långa träborrar (även kända som ormborrar). Vi rekommenderar att du alltid flyttar borren in och ut ur träet för både tunna träborrar och tjocka lövträborrar. På så sätt blir inte din borr för varm och du kan göra dig av med sågspånet. Till våra populära rostfria trallskruvar rekommenderar vi vår 3,5 mm lövträborr för lövträd från Bankirai, Garapa, Padouk eller till exempel Kapur. För vagnbultar av t ex m8 tjocklek rekommenderar vi alltid att välja en borrkrona som är 1 mm tjockare, alltså 9 mm borrkronan i vårt exempel. Den går utan ansträngning genom Azobe lövträ och andra hårda träslag i hållbarhetsklass 1. Se till att du har en kraftfull borr och töm din fyllda borr regelbundet för att förhindra överhettning.

Wovars träspiralborrar, eller borr till hårda träslag, är gjorda av höghållfast stål. Detta gör inte bara borrarna mycket starka, utan säkerställer också en längre livslängd. Förutom den höga stålkvaliteten är lövträborrarna även försedda med Titanium-Nitrid (TiN) beläggning. TiN-beläggningen ökar ythårdheten till ca 2 300 HV.

Lövträborren har också en värmebeständighet på upp till 600ºC. Som ett resultat har hårdträborrarna en längre livslängd. Dessutom är Wovar-borrarna helt slipade, vilket ger ett högre skärvärde. Lövträsborren har en hög koncentricitetsnoggrannhet. Detta säkerställer perfekta runda hål. Planerar du att borra i metallföremål? Välj då en av våra Wovar metallborrar.

För vilka borrmaskiner är dessa lövträborrar lämpliga?

Wovars träspiralborrar kan användas i kombination med en handborr, en stark sladdlös borr eller en pelarborr. Ju tunnare borrkronan är, desto oftare behöver du gå in och ut ur ditt borrhål. På så sätt tömmer du alltid din borr och förhindrar överhettning. Ser du rök komma från din borr? Då ska du alltid dra upp din borr tidigare, tömma den fyllda borren vid behov och först därefter fortsätta. Ibland hjälper en kopp olivolja till att lättare slå bort träfibrerna från borren.

Beställ hårda borrar

Din järngrossist Wovar levererar hårda borrar i hela Sverige!. Beställ omedelbart skruvar, bultar eller annat fästmaterial. Snabbleveranser är också möjliga för de som har bråttom! Upptäck din järnhandel online för hårdträborrar och kom ihåg vår slogan: Wovar bekräftar det gång på gång.

Upptäck våra speciella högkvalitativa hårdträborrar. Dra nytta av vår massrabatt och beställ minst 10 stycken. Företag drar nytta av ännu fler fördelar hos Wovar. Gör det själv och byggföretag bör registrera sig för ett företagskonto för att dra nytta av ytterligare förmåner som rabatter.


Är hårdträborrar inte riktigt vad du letar efter? Se alla våra borrar och bits. Wovar levererar även högkvalitativa fjärilsborrar och hammarborrar SDS-plus. Har du ingen sds plus borr? Välj då våra betongborrar.