CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
Marktäckväv per meterOgräsdukTrädgård

Filter

Marktäckväv per meter

8 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Marktäckväv per meter

Du skulle vilja beställa Marktäckväv, men behöver inte en hel rulle? Beställ skräddarsydd anti-rotduk från Wovar. Hos oss går det att beställa Marktäckväv, även kallad markduk, per linjär meter (100 cm). Du skickar numret vidare, vi klipper det åt dig. Marktäckväv används för att förhindra tillväxt av ogräs och andra rötter och växter. Eftersom Marktäckväv är UV-beständig släpper den inte igenom ljus. Som ett resultat har ogräs ingen chans att växa, så du kan hålla din grusgång, trädgård eller trottoar ogräsfri. Wovar levererar även motsvarande marktygsstift för att fästa Marktäckväv.

Vi levererar Marktäckväv i följande bredder: 105, 131, 165, 210, 330 och 420 cm. Tips för att beställa rätt längd: om du till exempel behöver 5 meter, lägg siffran 5 i din varukorg.

Förutom Marktäckväv per meter går det även att beställa detta per hel rulle på 100 meter. Upptäck den höga kvaliteten på A-märkt Wovar. Upptäck alla våra presenningar och byggfilm! 

Fördelen med Marktäckväv är att den, trots att den inte släpper igenom ljus, är vattengenomsläpplig. Som ett resultat kommer duken inte att fyllas med vatten. Marktäckväv är därför också extremt lämplig att använda mellan dina växter.

Några tips för att installera Marktäckväv:
1. Beräkna i förväg hur många kvadratmeter Marktäckväv du behöver, så vet du vilken bredd och längd du ska beställa.

2. Ska du lägga flera remsor med Marktäckväv bredvid varandra? Se till att de överlappar varandra med ca 20 cm. Som ett resultat finns det inga luckor mellan Marktäckväv och inget ljus kommer igenom.

3. När du installerar Marktäckväv, använd stenar i varje hörn, så att du lätt kan lägga ner den och inte kan blåsa bort. Skär helt enkelt morotsduken med en brukskniv.

4. Efter den tiden fixar du Marktäckväv med markduksstift, så att duken inte lätt kan skifta efter den tiden.

Letar du efter Marktäckväv per meter? Se då vårt sortiment av Marktäckväv per meter under hela sortimentet av Marktäckväv. Avsluta sidorna med en bårdkant? Se vårt erbjudande!