CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Luckbeslag

Letar du efter hårdvara för fönsterluckor? Då har du kommit till rätt sida! Vi har ett brett utbud av beslag för fönsterluckor. Vi levererar olika svarta gångjärn för fönsterluckor och skåpdörrar. Dessa gångjärn har fasta punkter, rustika punkter eller en halvmåne. Gångjärnen för dekorativa fönsterluckor och skåpdörrar ska kombineras med motsvarande 10 mm plåttrummor. Beställ luckbeslag från Wovar redan idag? Då får du det inom en vecka! Vi levererar blixtsnabbt i Sverige, Danmark och Finland.

Moderna hakgångjärn

De vackra svarta tumhängen med modern spets passar perfekt på dina fönsterluckor eller skåpdörrar. Den dekorativa moderna spetsen ger extra atmosfär till ditt utekök. Wovar levererar olika dekorativa gångjärn för fönsterluckor och smådörrar. Letar du fortfarande efter ett större gångjärn för till exempel en trädgårdsdörr eller grind? Ta då en titt på våra gångjärn.

Köp Luckbeslag
Beställ luckbeslag av hög kvalitet direkt från Wovar till konkurrenskraftiga priser. Grön- och byggföretag, hantverkare och landskapsarkitekter får extra fördelar hos Wovar. Våra företagskunder får en personlig företagsrabatt på hela sortimentet. Skapa ett företagskonto för att direkt dra nytta av alla företagsfördelar som Wovar har att erbjuda.

Är luckbeslag inte riktigt vad du letar efter? Se hela vårt sortiment av hängslen och gångjärn här.