CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Ormborrar

37 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Ormborrar

Har du varit med om att vanliga sten- och träborrar helt enkelt är för korta? Letar du därför efter långa träborrar för att förborra till exempel långa skruvar eller vagnbultar? Järnvarugrossist Wovar levererar A-kvalitet så kallade "ormborrar" på 23 cm och 46 cm långa. Det här är extra långa borrar för alla typer av trä (inklusive lövträ) och sten som vi levererar till dig inom en vecka.

Använd till exempel vår 6 x 460 mm slangborr för att förborra långa 8 mm tjocka montageskruvar. Eller förborra vagnbultar på till exempel M10 x 300 mm med en 11 x 46 mm slangborr. Wovars mycket starka slangborrar passar till nästan alla träslag. Även för lövträ som ek, Azobé en Garapa. Wovar-slangborrarna har en sexkantshylsa som gör dem så universellt användbara.

Är slangborrar för trä inte riktigt vad du letar efter? Se alla våra borrar och tillbehör! 

Wovars ormborrar eller slangborrarr är högerskärande och har en knivskarp gängad spets! Det gör att borren får kött i träet ganska snabbt och drar sig själv igenom träet. Centreringspunkten säkerställer också att du kan borra extremt exakt och nogrannt. På grund av borrens sexkantiga infästning passar Wovar-slangborrarna på nästan varje borrmaskin.

Denna långa träborr hjälper till att skruva långa skruvar rakt in i träet. Eftersom de långa borrarna är så knivskarpa får du fina släta runda hål. Det härdade stålet säkerställer en extra lång livslängd! Ställ in din borr på låg hastighet för att förhindra att borren blir för varm och går sönder. Borra aldrig på en gång. Genom att borra några centimeter djupt varje gång och ta bort borren från träet igen kan sågspån avlägsnas snabbare och bättre.

Beställ slangborrar för långa skruvar eller vagnbultar från Wovar till lägsta pris! Ormborrar finns i tjocklekar 6 till 13 mm. Företag inom bygg-, gör-det-själv- och trädgårdsbranschen får extra förmåner med ett företagskonto som exempelvis rabatt.

Är inte slangborrar riktigt vad du letar efter? Wovar levererar även högkvalitativa hårdträborrar, fjärilsborrar och hammarborrar SDS-plus. Har du ingen sds plus borr? Välj då våra betongborrar. Om du behöver skruva igenom metall, välj våra metallborrar.