CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Sexkantbultar

Dessa superstarka sexkantbultar från Wovar är utrustade med en sexkantig skalle. Därför deras namn. Wovar levererar sexkantbultar inklusive mutter och bricka i förzinkad stål och rostfritt stål. Detta är otroligt smidigt därför att man behöver dessa för att montera och fästa materialerna. Kvaliteten på dessa sexkantbultar är 8.8. Detta ger en mycket stor stödbas för bulten. Den sexkantiga bulten gör det möjligt att dra åt bultarna mycket hårt. Under skallen är skruvens skaft helt jämn. Sexkantbultar M8 monteras med nyckelstorlek 13 och M10 sexkantbultar med nyckelstorlek 17.

Företag inom bygg- och trädgårdsbranschen drar fördel av extra rabatter när de skaffar sig ett företagskonto hos oss.

Montering av sexkantbultar

Sexkantbultar är enkla att montera. Detta gäller för såväl trä som metall. Framförallt för det sistnämnda används dessa bultar ofta. Sexkantbultar är enormt populära för att montera ihop stålkonstruktioner på ett stadigt sätt. För att montera bultarna är det viktigt att först använda sig av ett lämpligt monteringshål. Annars kan ni själv borra ett. För det har ni möjligheten att välja bland vårt stora utbud av borrar som metallborrar eller borrar till hårda träslag. Hålets bredd ska vara lika med bultens bredd. För en M8 bult gör ni alltså ett 8 mm brett monteringshål.

Köpa sexkantbultar

Handla era sexkantbultar hos Wovar mot lägsta pris. Dessutom kan ni avnjuta fördelen att våra bultar levereras inklusive mutter och bricka. Kolla vid er beställning också in våra volymrabatter, så att ni kan avnjuta ett lägre styckpris. För företagskunder har Wovar ett företagskonto. Med ett sådant konto kvalificerar olika företag sig för ytterligare fördelar. Tänk då på en fast affärsmässig rabatt, en personlig orderhistoria och en personlig kontaktperson. 

Är våra sexkantbultar inte lämpliga för ert val? Wovar har förutom sexkantbulten också ett brett utbud av franska träskruvar och vagnsbultar.