CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • BESTÄLLER DU INFÖR 21:30? DÅ SKICKAR VI SAMMA DAG!
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Tunga Balkhållare

65 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Tunga Balkhållare

Wovars mycket kraftiga Tunga Balkhållare är lämpliga för att sätta in träbjälkar så att du kan bygga ett lutnings- eller tak. Dessa Tunga Balkhållare innehåller ingen remsa. Wovar coping-bärare är CE-märkta och har testats omfattande för sin bärförmåga. Den maximala lastförmågan för Tunga Balkhållare anges för varje Tunga Balkhållare.

Wovar är din onlinegrossist för galvaniserade Tunga Balkhållare för nästan alla balkstorlekar. Online järnaffär Wovar levererar från eget lager. Även på lördagsleverans. Allt fler företag inom bygg och trädgård vet var de kan hitta oss. Vi levererar även till privatpersoner. Se även sidan för balkskor. Detta är en annan, smalare typ av balkhållare, tillgänglig med och utan flik. Dessutom levererar vi även osynliga strålbärare för en dold strålkoppling.

Utöver dessa balkhållare levererar Wovar även hyllhållare, taklister och stolphållare. 

De galvaniserade Tunga Balkhållare i metall är försedda med många skruvhål. Detta förenklar monteringen av kugghållarna. Wovar har en passande Tunga Balkhållare för varje balkstorlek.

Wovar-ställ är lämpliga för skandinavisk gran (även SLS-trä), Lärk Douglas sågat och släthyvlat virke. Dessa rälsstöd är även lämpliga för lövträ eller furu. Du kan därför använda dessa coping-bärare perfekt när du bygger ett altantak, verandaförlängning, trädgårdsskjul i trä eller carport i trä. Skillnaden mellan kuggbärare och balkbärare är att kuggbärare har testats. De är också mycket bredare och starkare. Som ett resultat är det inte möjligt att placera en balk tätt längs en vägg med hjälp av ett skårat stöd.

Med varje Tunga Balkhållare hittar du bilden till höger. Som du kan se är styrkan hos vår copingbärare avbildad i 3 olika riktningar. Du kommer att se förkortningarna DR, DW och T. DR står för nedladdningskapaciteten. Dw står för sidostyrkan och T för kraften bort från balken eller väggen. Det anges även per kugghållare hur många skruvar du behöver använda för att klara angiven lastkapacitet.

Montera spTunga Balkhållare med galvaniserade med våra starka helgängade skruvar. Helgängade skruvar används ofta i metall till trä fästen. Försök att förse så många hål som möjligt med en skruv. Då är du säker på hållbarhet.

Köp Tunga Balkhållare online

Letar du efter en ansedd järnhandel online? Beställ saxhållare till lägsta pris hos Wovar. Dra nytta av vår massrabatt och beställ minst 10 stycken. Företag inom bygg- och trädgårdsbranschen får ytterligare förmåner som rabatter med företagskonto.

Inte riktigt vad du letar efter? Se även våra svarta balkhållare, balkhållare med läpp eller balkbärare utan läpp. Dessutom har du kommit till rätt ställe hos Wovar för hörnkopplingar, kopplingsplattor och svängkopplingar! Bygger du ett tak med platt tak? Kolla in vår epdm-folie! Utöver våra kugghållare, se även våra vagnbultar, trägängbultar eller motskruvar.