CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
SkjutdörrsystemDörr- och fönsterbeslag

Populära produkter

Vanliga frågor och svar

Skjutdörrsystem

Skjutdörrsystem passar in i en modern och minimalistisk design. Den enkla designen öppnar upp nya utrymmen i ditt hem. Wovar har skjutdörrsskenor med industriellt utseende som gör att du kan utnyttja utrymmet för personlig design på bästa sätt. Wovar har också skjutdörrsystem som gör att du kan utforma dina egna förvaringsskåp. Med våra populära skjutdörrsystem för förvaringsskåp kan du på ett enkelt och stilistiskt sätt utnyttja det döda utrymmet under den lutande väggen i t.ex. ett vindsrum. Detta håller stängda knäskivor på vinden, i sovrummet eller i tvättstugan snyggt färdiga.

Förutom våra skjutdörrsystem hittar du också de nödvändiga tillbehören hos Wovar. Till exempel moderna handtag och handtag för skjutdörrar. Vi levererar kvalitetsskjutdörrar och kompletterande produkter i hela Nederländerna och Belgien till bästa pris. Är du en entreprenör med ett eget byggföretag eller ett företag för småjobb? Du kan sedan dra nytta av extra fördelar genom att skapa ett företagskonto. Med ett företagskonto får du en fast rabatt på alla dina inköp, möjlighet till expressleverans och en praktisk överblick över alla dina beställningar.

Skjutdörrssystem och skjutdörrskenor

Wovar erbjuder ett varierat sortiment för att skapa nya idéer för nya utrymmen. Loftdörrar blir alltmer populära och är ett enkelt sätt att dela upp ditt hem på ett modernt sätt. Du kan enkelt flytta dörren över skjutdörrskenorna efter enkel montering. Skjutdörren rör sig längs väggen till skillnad från franska dörrar. Det ger ditt hem ett mer öppet och modernt utseende. 

Hos Wovar är det också möjligt att utöka de paket som vi erbjuder med alla typer av tillägg. Du kan till exempel använda lösa hängande rullar för att skapa dubbla skjutdörrar som ger en industriell karaktär åt skiljeväggen mellan rummen.

Hårdvara och handtag för skjutdörrar för skjutdörrar

En industriell skjutdörr behöver ett matchande handtag. Vi på Wovar har de perfekta lösningarna för detta. Du kan välja mellan svarta platta handtag som passar till skensystemet och hängande rullar eller skjutdörrhandtag som framhäver utseendet på loftdörrar i trä. Du kan montera ett skjutdörrhandtag genom att göra en fals i loftdörren. Du kan sedan sätta in skjutdörrhandtaget i falsen för att få en minimal finish. På Wovar erbjuder vi ett brett utbud av handtag för skjutdörrar som passar till dina dörrar. Dessutom är våra skjutdörrhandtag väl lämpade för användning med våra skåpskjutdörrsystem. Du hittar vårt urval av handtag för skjutdörrar i kategorin för skjutdörrar. Kombinera alltid dina svarta skjutdörrskenor med våra andra svarta dörrbeslag, t.ex. dörrhandtag och dörrstoppare.

Skjutdörrsystem för skåp på snedväggar

Med det system som vi erbjuder på Wovar kan du enkelt skapa skåpdörrar under dina sneda väggar på vinden, till exempel. Vindar ser snabbt kaotiska och överfulla ut utan större ansträngning. Med minimal ansträngning kan du dock förvandla din vind till ett snyggt och prydligt utrymme med hjälp av våra skjutdörrsystem. Våra praktiska medföljande clips för lutande väggar gör monteringen till en barnlek. Efter några timmars arbete har du ett komplett och snyggt extra förvaringsutrymme som ser mycket lugnare ut än tidigare. Du kan sedan använda det frigjorda utrymmet för andra ändamål. Hos Wovar hittar du dessa skjutdörrsystem till konkurrenskraftiga priser och snabb leverans från vårt eget stora lager.

Obs: Om du planerar att göra en garderob med skjutdörrar ska du se till att det finns minst 10 cm utrymme mellan hyllorna och dörrarna. På så sätt frigörs utrymme för luftcirkulation. På så sätt håller du din garderob fräsch. 

Tillverkning av skjutdörrar, montering av garderobsstänger

Vårt glidande system för garderobsdörrar är ett rullande system. De rörliga garderobsdörrarna rullar med hjul över en bottenskena. Den övre skenan i toppen av skjutdörrarna säkerställer att dörrarna stannar på plats. Du monterar bottenskenan på golvet med skruvar, ett självhäftande tätningsmedel eller helt enkelt med vår högkvalitativa dubbelhäftande tejp. Installationstekniken beror på om det finns ett betonggolv på vinden, med eller utan golvvärme. Du skruvar fast den övre skenan antingen i taket eller i takpannorna på ett snedtak med hjälp av medföljande specialklämmor.

Dörrarna klarar en maxvikt på 50 kg per dörr och är upp till 26 millimeter tjocka. Wovars skjutdörrsystem används ofta i kombination med 18 millimeter tjocka MDF-skivor som är lätta att arbeta med. För att öppna skjutdörrarna kan du använda en handtagsremsa längs hela skåpets längd eller använda ett skjutdörrhandtag per dörr från vår kategori skjutdörrbeslag. Fördelen med en handtagslist är att den har en slits på baksidan där en borstprofil passar in. Detta gör skåpet dammtätt. En borstprofil kallas också för en dammremsa.

Beställning av skjutdörrsystem och dörrbeslag online

Beställ ditt nya skjutdörrsystem hos Wovar till bästa pris! Vi levererar i hela Nederländerna och Belgien från vårt eget stora lager. Om du letar efter en garderob med skjutdörrar eller en rumsavdelare med industriell look i trä från ladugårdsskogen har du kommit till rätt ställe på Wovar! Du hittar detaljerade monteringsanvisningar på produktsidorna, så att du kan börja med ditt projekt direkt efter leverans! Dessutom får du extra fördelar som rabatter, expressleveranser och en egen kontaktperson med ett företagskonto!

Wovar är också platsen för att skapa din egen garderob! Till exempel med hjälp av våra populära hyllstöd. På så sätt kan du skapa din egen kompletta garderob på nolltid. Till Wovar kan du också vända dig för att köpa fästmaterial som skruvar, lim och tätningsmedel samt matchande möbelbeslag som kabelhantering, möbelben och bordsben! Har du valt svarta dörrhandtag och dörrbeslag i ditt hem? Då rekommenderar vi på Wovar att du använder samma färger på fönstren som på beslag. Vi erbjuder ett brett sortiment av fönsterbeslag, fönsterstänger och säkra fönsterlås eller välj en av våra vackra matchande fönsterstänger.