CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Populära produkter

Vanliga frågor och svar

Montageskruvar

Letar du efter en effektiv lösning för att bygga träkonstruktioner som tak och altaner? Då är montageskruvar från Wovar de t perfekta valet för dig! Dessa skruvar är en efterträdare till den franska träskruven och är snabbare att arbeta med tack vare Torx 40 huvudet.

Montageskruvar – ett effektivt val för byggande av träkonstruktioner 

Wovar erbjuder ett brett utbud av montageskruvar med tallrikshuvud i olika färger och material. De galvaniserade montageskruvarna är betydligt starkare än skruvar i rostfritt stål och passar utmärkt för tyngre konstruktioner. Välj mellan blått eller gult galvaniserade skruvar, eller varför inte satsa på rostfritt stål för mindre tunga konstruktioner?

Diskhuvudskruvar, även kallade träskruvar eller pannskruvar, är en av de mest populära valen när det kommer till att bygga träkonstruktioner. Med sitt stora tallrikshuvud ger dessa skruvar ett hårt fäste och en mycket stor stödbas, vilket är mycket effektivt när det kommer till byggande av träkonstruktioner. Hos Wovar hittar du fem olika sorter av diskhuvudskruvar i olika färger och material.

De galvaniserade diskhuvudskruvarna från Wovar är ett utmärkt val för att bygga stabila och hållbara träkonstruktioner. Tack vare sin galvanisering är de betydligt starkare än skruvar i rostfritt stål. Använd Torx 40 bits av hög kvalitet från Wovar för att undvika skador på skruvarna och för att få maximal friktion när du ska borra.

Rostfria diskhuvudskruvar – för mindre tunga konstruktioner

Om du behöver bygga mindre tunga konstruktioner som vedskjul eller ett litet tak kan rostfria diskhuvudskruvar vara ett lämpligt val för dig. Med rostfria montageskruvar kan du vara säker på att du inte får problem med oxidation. För att undvika skador på skruvarna rekommenderar Wovar att du förborrar innan du börjar montera. Använd våra 6 mm små borrar för att uppnå bästa resultat.

Upptäck diskhuvudskruvarna från A-märke Wovar! Många som bygger träkonstruktioner väljer diskhuvudskruvar med ett Torx huvud. På så sätt kan du jobba mycket effektivare än med fransk träskruv. Dessutom finns Wovar diskhuvudskruvar att köpa i storlekar upp till 30 cm! Diskhuvudskruven har en skruvgänga med en skarp vinkel. Detta gör att du enkelt skruvar genom träet. Montageskruvar med ett platt huvud kan du dessutom enkelt bearbeta in i ditt material, så att det inte syns.

Montageskruvar av rostfri A2 kvalitet är mycket lämpliga för konstruktioner med ekträ. I ekträ finns det mycket garvsyror. Detta kan påverka galvaniserade montageskruvar. Detta sker inte vid rostfria montageskruvar!

Gult Galvaniserade Montageskruvar

Gult Galvaniserade montageskruvar passar fint i kombination med lärk trä. När det kommer till styrka är montageskruvarna jämlika. Gult galvaniserade montageskruvar är lite bättre skyddade mot rost och oxidation. Detta är på grund av det gula zinklagret.

Svarta montageskruvar

Letar du efter montageskruvar som är svarta? Då är du också hos Wovar på rätt adress. De svarta montageskruvarna är de mycket starka, gult galvaniserade montageskruvarna, men här är själva huvudet belagd med en mycket fin svart färg. Förutom att de är mycket starka, gör det gult galvaniserade lagret också att de är mer rostbeständiga.

Belagda montageskruvar till hårt träslag

Använder du ett hårt träslag och vill du vara säker på att du använder rätt skruvar?

De belagda montageskruvarna från Wovar har en extra rost beständig beläggning. Detta skyddar diskhuvudskruvarna mot garvsyra som finns i trä av ett hårt träslag. Skruvarna med ett diskhuvud har en beläggning som är upbyggd i olika lager, vilket gör att skruven har en stärkande förmåga. Detta gör att det skapas ett permanent skydd mot korrosion.

Beställ montageskruvarna idag, få dem hemlevererade inom 5 arbetsdagar!

Beställ dessa galvaniserade montageskruvar nu hos A-märke Wovar! Vi levererar till privatpersoner, timmerhandeln, trädgårdsmästare, byggföretag och snickerier. Med ett företagskonto får företag inom trä-, bygg- och trädgårdsbranschen extra fördelar, som rabatter!