CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Montageskruvar Svart

11 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Montageskruvar Svart

Letar du efter svarta diskhuvudskruvar till dina träprojekt? Då har vi fantastiska nyheter! Hos Wovar erbjuder vi exklusiva diskhuvudskruvar med svart huvud som kommer levereras direkt till dig inom endast 2 till 5 arbetsdagar! Våra svarta diskhuvudskruvar är 8,0 mm tjocka och finns i olika längder, från 80 mm upp till 160 mm. Observera att endast själva diskhuvudet är färgat svart, medan resten av skruven är gult galvaniserad. Detta ger dig inte bara en superstark skruv, utan också en ökad rostbeständighet. Huvudet på dessa träkonstruktionskruvar är cirka 20 mm brett, vilket ger optimal grepp och stabilitet.

Om du kanske inte är direkt ute efter svarta diskhuvudskruvar, så rekommenderar vi dig att utforska vårt breda sortiment av diskhuvudskruvar, tallrikshuvudskruvar och andra skruvar för trädgårds- och konstruktionsändamål. Hos oss hittar du också rostfria skruvar, galvaniserade skruvar och gult galvaniserade skruvar. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser för att möta dina behov och projekt.

Gör ditt val redan idag och beställ dina svarta diskhuvudskruvar eller andra skruvar hos Wovar. Vi garanterar snabb leverans inom 2 till 5 arbetsdagar, så att du kan komma igång med dina träprojekt utan onödig väntan. 

För att säkerställa att du får optimal användning av våra svarta diskhuvudskruvar, rekommenderar vi att du förborrar skruvarna innan du skruvar fast dem. Med en hårdträborr med en tjocklek på 6,0 mm kan du borra hål som matchar skruvarnas tjocklek på 8,0 mm. Detta garanterar att skruvarna går in i träet helt rakt och att skruvhuvudet ligger tätt mot träytan. För skruvar i storlek 8x120 mm och större rekommenderar vi vår spiralborr i storlek 6x230 mm för att underlätta borrningen.

Förutom det breda diskhuvudet, även känt som tallrikshuvud, har våra skruvar också mycket vassa borrspetsar. Denna skärningspunkt gör att skruvarna snabbt kan tränga in i träet. Spiralgängan längst upp på skruvens gängor minskar trycket på skruven, vilket ger optimal lastkapacitet. Diskhuvudskruvar används ofta vid konstruktion av tunga trästrukturer. Till exempel är de oumbärliga vid byggandet av ett litet tak.

Du kan enkelt beställa dessa diskhuvudskruvar med svart huvud online hos Wovar till ett styckpris. Om du beställer en hel låda får du en förmånlig volymrabatt. För företag inom bygg- och trädgårdsbranschen erbjuder vi även förmånliga affärskonton, där du kan dra nytta av de lägsta priserna.

Om dessa diskhuvudskruvar inte är exakt vad du letar efter, rekommenderar vi att du även tar en titt på vårt sortiment av fördröjningsskruvar och låsbultar. Vi strävar alltid efter att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa produkter för dina projektbehov.

Beställ dina svarta diskhuvudskruvar idag och få dem levererade till dig inom kort tid. Hos Wovar kan du lita på kvaliteten och pålitligheten hos våra produkter.