• Leveranser inom två till fem arbetsdagar!
  • 100 dagars öppet köp!
  • Beställ smidigt och betala tryggt!
  • Gratis frakt från 1650:- kr.
  • Leveranser inom två till fem arbetsdagar!

Dina valda filter

Sortera
Material
Drivhuvud
Tjocklek
Längd
Tråd
Punkt
Färg
Lagerstatus
Pris
tills

Montageskruvar Svart

Letar ni efter svarta diskhuvudskruvar? Då har vi goda nyheter! Endast hos Wovar finns det nu exklusiva diskhuvudskruvar med ett svart huvud, som levereras hemma på bara 2 till 5 arbetsdagar! De svarta diskhuvudskruvarna är 8.0 mm tjocka, och finns att köpa i längden 80 t.o.m 160 mm. Svarta diskhuvudskruvar är inte helt belagda med svart färg. Vi har valt att bara färga själva diskhuvudet. Resten av diskhuvudskruven är gult galvaniserad. På så sätt är denna diskhuvudskruv inte bara superstark, men också mer rostbeständig. Huvudet på denna träkonstruktionskruv är circa 20 mm bred. 

Kanske är dessa diskhuvudskruvar med ett svart huvud inte direkt vad ni letar efter. Kolla då in vårt hela sortiment av diskhuvudskruvar, tallrikshuvudskruvar och andra trädgårds- och konstruktionsskruvar. Här hittar ni alla våra rostfria skruvar, galvaniserade skruvar och gult galvaniserade skruvar. 

6 produkter
Sortera på lagerstatus
1-6 av 6 produkter
Förstahandsvalet för alla dina skruvar, bultar och järnvaror!
Billigare än byggaffärer
Gratis leverans från 1650:- kr.
Förstahandsvalet för alla dina skruvar, bultar och järnvaror!
Wovar Blogg
Alla senaste trender inom bygget!
Läs mer
Företagskonto

Mer och mer byggfirmor, trädgårdsmästare och snickerier upptäcker Wovar!

  1. Extra rabatter för de som behöver extra mycket!
  2. Direkt kontakt med en utbildad specialist
  3. Ett brett utbud av professionella produkter
Företagskonto

Förborra diskhuvudskruven

Svarta diskhuvudskruvar med 8.0 mm tjocklek är till för att bli borrade med en 6.0 mm tjock hårdträborr. På så sätt ser ni till att skruvarna går in i träet helt raka, och att skruvhuvudet ligger tätt på träet. Från storlek 8x120 mm diskhuvudskruvar och uppåt rekommenderar vi att använda vår spiralborr i storlek 6x230 mm. 

Förutom det breda diskhuvudet, som också kallas tallrikshuvud, har skruvarna en mycket vass borrpunkt. Denna skärningspunkt gör att skruven snurrar in i träet mycket snabbt. Spiralgängan längst upp på skruvgängan gör att det inte hamnar så mycket tryck på skruven. På så sätt behåller ni optimal lastkapacitet på skruven. Diskhuvudskruvar används mycket för tyngre träkonstruktioner. Till exempel vid byggandet av ett litet tak är diskhuvudskruvar ett måste!

Beställa diskhuvudskruvar med ett svart huvud online

Beställ dessa diskhuvudskruvar nu enkelt hos Wovar till ett styckpris. När ni beställer en full låda får ni en stor volymrabatt. Företag inom bygg- och trädgårdsbranschen profiterar alltid av det lägsta priset med ett affärskonto. 

Är dessa diskhuvudskruvar inte precis vad ni letar efter? Kolla då in våra fördröjningsskruvar och låsbultar.