• Leveranser inom två till fem arbetsdagar!
  • 100 dagars öppet köp!
  • Beställ smidigt och betala tryggt!
  • Gratis frakt från 1650:- kr.
  • Leveranser inom två till fem arbetsdagar!

Integritetsförklaring

Vår butik hanterar integritetskänsliga uppgifter eller personuppgifter. Wovar BV anser att det är mycket viktigt att hantera personuppgifter på ett noggrant sätt. Personuppgifter behandlas och skyddas därför noggrant. Vid vår behandling följer vi kraven i lagstiftningen om integritetsskydd.

Detta innebär bland annat att vi: tydligt specificerar våra syften innan vi behandlar personuppgifter, genom denna integritetspolicy; begränsar vår insamling av personuppgifter till endast de personuppgifter som är nödvändiga för legitima syften; ber om ens uttryckliga tillstånd att behandla ens personuppgifter i de fall där ens tillstånd krävs; vi tar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda ens personuppgifter och kräver detta även av de partner som behandlar personuppgifter för oss; respekterar ens rätt att få tillgång till, korrigera eller ta bort ens personuppgifter på begäran. Wovar BV ansvarar för databehandlingen. I den här sekretesspolicyn förklarar vi vilka personuppgifter vi samlar in och använder och i vilket syfte i webbutiken Wovar.se. Vi rekommenderar att man läser den noggrant.

Personuppgifter

Wovar använder ens uppgifter endast efter samtycke och vi använder dessa uppgifter endast i det syfte för vilket man har gett sitt samtycke. Det kan handla om att tillhandahålla skräddarsydd redaktionell och kommersiell information eller att göra beställningar som görs via webbplatsen så enkla som möjligt. Wovar kan lämna vidare dina uppgifter till tredje part i den mån det är nödvändigt för att denna part ska kunna utföra arbete åt Wovar. Exempel på detta är adressuppgifter som vi lämnar till vår transportör för din försändelse. Vi behandlar den information som du lämnar till Wovar med största omsorg.
 

Wovar samlar följande uppgifter, med följande syften
 

Uppgifter

Syfte

Namn

  • För korrekt tilltal vid kommunikation om t.ex. beställningar

Adres och postnummer

  • För leverans av beställningen till rätt adress eller för rätt adress på fakturan.

Telefonnummer

  •  För telefonkommunikation och för att skicka leveransinformation

E-postadress

  • För att skicka information om beställningen digitalt
    För att skicka nyhetsbrevet ifall man är prenumerat.

Produkter och sidor som man tittat på

  • För att analysera vilka sidor du besöker och visa dig anpassat innehåll i enlighet med detta.
  • För att förbättra webbplatsens funktionalitet, innehåll och medvetenhet.
  • För att spara de produkter som du lägger i din kundvagn i några dagar.        

IP-adress

  • För att förhindra bedrägerier och andra brottsliga handlingar och för att känna igen användaren.                                

Endast för företag: företagsnamn, momsregistreringsnummer, handelskammarnummer, lösenord och orderhistorik.

  • För att skicka rätt faktura.
  • Om du har skapat ett konto använder vi din e-postadress för att skicka ett nyhetsbrev.
  • Lösenordet är avsett för kontot
  • På kontot hittar du tidigare transaktioner för att underlätta din nya beställning.

 

Reklam och erbjudande

Vi skickar dig information om kampanjer och nya produkter och tjänster. Vi gör detta via e-post och sociala medier. Du kan när som helst avregistrera dig från dessa tjänster. Varje e-postmeddelande innehåller en länk för att avsluta prenumerationen. Du kan helt enkelt blockera oss eller använda alternativet för avregistrering. Du kan också skicka ett meddelande om avregistrering.

Cookies

Cookies placeras på Wovar för att optimera webbplatsen och göra vår service till dig så optimal som möjligt. Läs vår cookieförklaring för mer information. Har du fler frågor om cookies? Kontakta oss i så fall.

Tillgång till, ändring och radering av dina uppgifter

Om man har frågor eller vill veta vilka personuppgifter vi har om en är man välkommen att kontakta oss. Se kontaktuppgifterna nedan. Man har följande rättigheter: att få veta vilka personuppgifter vi har och vad vi gör med dem, att få tillgång till de exakta personuppgifter vi har, att få fel korrigerade, att få inaktuella personuppgifter raderade att återkalla samtycke att invända mot en viss användning. Man bör alltid se till att man tydligt anger vem man är, så att vi kan vara säkra på att vi inte rättar eller raderar uppgifter om fel person. Om man anser att vi inte hjälper dig på rätt sätt har man rätt att lämna in ett klagomål till Autoriteit Persoonsgegevens i Nederländerna / Integritetsskyddsmyndigheten (IMY i Sverige).

Rättigheter enligt den allmänna dataskyddsförordningen (DSF)

Som registrerad individ har man följande rättigheter enligt DSF-lagstiftningen: - art. 15 DSF, rätten att få information om ens personuppgifter som behandlas av oss, inom ramen för den omfattning som beskrivs där; -art. 16 DSF, rätten att omedelbart kräva rättelse av felaktiga eller komplettering av ens personuppgifter som vi har lagrat hos oss, - art. 17 DSF, rätten att begära radering av ens personuppgifter som är lagrade hos oss, såvida inte fortsatt behandling är nödvändig - för att utöva yttrande- och informationsfriheten, - för att uppfylla en rättslig förpliktelse, - av skäl som rör allmänintresset eller - för att fastställa, utöva eller försvara rättsliga anspråk, - art. 18 DSF, rätten att begära begränsning av behandlingen av ens personuppgifter, i den mån - man bestrider uppgifternas riktighet, - behandlingen är olaglig, men man vägrar att de raderas, - vi inte längre behöver uppgifterna, men man behöver dem för att fastställa, utöva eller försvara rättsliga anspråk, eller - man har gjort en invändning mot behandlingen i enlighet med artikel 18 DSF. 21 DSF, - art. 20 DSF, rätten att få ens personuppgifter som man har lämnat till oss i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format eller att begära att de överförs till en annan personuppgiftsansvarig, - art. 77 DSF, rätten att klaga till en tillsynsmyndighet. I regel kan man kontakta tillsynsmyndigheten på ens vanliga bostadsort eller arbetsplats eller på vårt företags huvudkontor.

Dina personuppgifter

På Wovar har du möjlighet att:

  • Korrigera dina personuppgifter.
  • Få dina personuppgifter raderade, observera att detta upphäver din rätt till garanti.
  • Avregistrera dig från nyhetsbrevet på din e-postadress.
  • Inaktivera cookies under ditt besök på Wovar
  • För företagskunder: radera din profil/konto, observera att detta även kommer att göra din personliga rabattkod ogiltig.

Korrigering av personuppgifter

Skicka ett e-postmeddelande till info@wovar.nl där du tydligt anger vilka uppgifter vi känner till och hur du vill att de ska ändras.

Ta bort personuppgifter

Dina personuppgifter om din beställning lagras för att kunna ge dig bästa möjliga service i framtiden om du har några klagomål på den produkt du beställt. Du har möjlighet att få dina personuppgifter raderade. Då kan vi inte längre hjälpa dig med specifika frågor om den beställda produkten.

Avregistrera dig från nyhetsbrevet

I nyhetsbrevet finns det en länk för avregistrering längst ner, klicka på den länken så avregistreras du omedelbart från nyhetsbrevet. Du kan också skicka ett e-postmeddelande till info@wovar.nl, men i så fall kan det hända att behandlingen av radering och sändning av ett nytt nyhetsbrev överlappar varandra.

Inaktivera cookies när du besöker Wovar

Du kan inaktivera cookies via inställningarna i din webbläsare. Läs vår cookieförklaring för mer information

Få din profil/ ditt konto raderat

Endast våra företagskunder har möjlighet att skapa en profil eller ett konto,  följaktigt är det bara företagskunder som har möjlighet att säga upp det här kontot. Skicka ett e-postmeddelande till info@wovar.nl och ange tydligt vilka uppgifter vi känner till om dig och att du vill säga upp det. När du annullerar ditt konto annulleras även din personliga rabattkod.

Ändringar i denna integritetspolicy

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar i denna sekretesspolicy. Vi rekommenderar att du regelbundet läser igenom denna sekretesspolicy för att vara medveten om dessa ändringar. Vi kommer att göra vårt bästa för att informera dig om eventuella ändringar.

Kontaktformulär

* Nödvändigt

Kontaktuppgifter Wovar BV

Wovar BV | Narvikweg 4 | 9723 TV Groningen | Nederländerna
E-post: info@wovar.nl
Telefon:   0031 (0) 50 211 34 34

Handelskammarens nummer (Nederländerna): 69500878
Momsregistreringsnummer: NL857896192