CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Skjutdörrskenor

28 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Skjutdörrskenor

Letar du efter snygga skjutdörrskenor? Wovars svarta pulverbelagda skjutdörrfästen ger en vacker montering av en lada- eller loftsdörr. Med hjälp av de fullständiga seten har monteringen av en skjutdörr aldrig varit enklare. Förutom de fullständiga loftsdörrbeslagsatserna på 2 meter finns det fler olika kombinationer och tillbehör tillgängliga, såsom utbyggnader på 90 cm, utbyggnader för två dörrar och en softclose för en mjuk stängning av dörren. Wovar säljer följande modeller av skjutdörrssystem: Rak modell, Stora hjulmodell, Hovmodell, Rustik modell, T-modell. Leverans även på lördagar och måndagar över hela Sverige!

Wovar skjutdörrsystem levereras nästan alltid med monteringsmaterial och vi tillhandahåller även en praktisk handbok. Det betyder att du bara behöver tillhandahålla de nödvändiga verktygen själv. Har du inte dessa till hands? Oroa dig inte, du hittar också en rad praktiska verktyg och tillbehör i vårt verktygssortiment. Mycket populärt är vårt svarta industriella skjutdörrsystem med skena och rullar. Den högkvalitativa svarta pulverlackeringen ger din dörr ett mycket lyxigt och elegant utseende. Kombinera alltid din dörr med en skjutdörr med matchande handtag och om du vill vara helt modern kan du också välja svarta dörrbeslag på dina andra dörrar i huset. Glöm inte att även inkludera fönsterhandtag och andra fönsterbeslag i detta, så att du kan byta ut allt på en gång och få en vacker matchande inredning. Alternativet till svarta dörrbeslag är de lyxigare dörrbeslagen i rostfritt stål.

Montering av en vindsdörr

Med hjälp av instruktionerna till våra skjutdörrsystem kan du mycket enkelt montera skenorna på väggen själv och på så sätt hänga upp skjutdörren. Med de medföljande högkvalitativa fästelementen kan du alltid montera dörren säkert. Observera: Vi rekommenderar ett antal förnödenheter för att installera skjutdörrsystemet på rätt sätt. Verktyg som penna, 8 mm borrhammare, 13 mm skiftnyckel, vattenpass, skruvmejsel, måttband och en borrmaskin behövs för att lyckas med monteringen. De exakta verktyg och tillbehör som du behöver anges alltid i samband med den aktuella artikeln.

Förlänga skjutdörrskenor

Skenorna i Wovar skjutdörrsystem är 200 cm långa som standard. Wovar säljer praktiska förlängningsskenor för att öka avståndet. Dessa förlängningsskenor är 90 cm långa och klickar enkelt in i skenorna i de kompletta uppsättningarna. Genom att förlänga längden på skjutdörrskenorna kan du till och med skapa en dubbel skjutdörr på en skena! För detta har varje variant ett extra paket för montering på en extra dörr; för varje standardsats väljer du helt enkelt en förlängningssats om du vill.

Olika system för skjutdörrar

Wovar har olika typer av skjutdörrsystem i sitt sortiment. På så sätt kan du välja den variant som du föredrar. Wovar säljer en rak modell, en rustik modell, en T-modell, en modell med stora hjul och en hästsko-modell. Hängande skjutdörrar på en skena är oöverträffat populära för att stänga av ett rum, vanligtvis ser vi många sådana skjutdörrar som används som en tillfällig rumsavdelare.

I vårt omfattande sortiment av skjutdörrssystem hittar du praktiska lösningar för att göra dina egna skåp med skjutdörrar. Sådana system är också bra att använda när du vill bygga ett skåp under ett lutande tak. Med det här unika systemet kan du på nolltid göra ditt eget skrå väggskåp på hjul.  

Köpa skjutdörrsystem och -skenor

Beställ skjutdörrsystem på arbetsdagar före kl. 22.00 och få snabb leverans inom 5 vardagar. Wovar har även leverans på måndagar, så du behöver aldrig vänta länge på din nya skjutdörrslösning. Beställ dessa högkvalitativa skjutdörrsystem till bästa pris hos Wovar. Företag inom bygg- och trädgårdsbranschen får extra fördelar, som rabatter och en tydlig orderhistorik, med ett företagskonto! Det är bara att skapa ett konto och få nytta av det direkt.