CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Vinkelskruvar

7 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Vinkelskruvar

Letar du efter vinkelskruvar för krokar med 19 mm öga? Sök inte längre. Järnhandlare Wovar tillhandahåller skruvpluggar 16 mm för hakgångjärn med 19 mm öga. Vinkelskruvarna finns i galvaniserat stål och svart. En vinkelskruv är praktisk eftersom du själv kan bestämma avståndet mellan tummen och ramen. Detta är inte möjligt med fasta gångjärnstappar. Dessa finns endast i standardavstånd på 19 eller 30 mm. Wovar skruvtoppar är inte bara lämpliga för fönsterkarmar av trä, utan kan också förankras i sten i kombination med en nylonplugg.

Vill du hellre slippa använda vinkelskruvar? Wovar har också ett brett utbud av gångjärnstappar

Wovar vinkelkrokar finns i galvaniserat stål och svart pulverlackerat stål. Så länge du inte skadar zinkbeläggningen på de galvaniserade vinkelkrokarna är de rostfria. De svarta vinkelkrokarna skyddas dessutom av pulverlackeringen.

Galvaniserad vinkelkrok 16 mm

Den galvaniserade vinkelkroken finns i tre längder: 95 mm, 115 mm och 145 mm lång. Krokarna har samma tjocklek. Du måste först borra ett hål i träet med ett 6 mm tjockt hårdträborr för att kunna fästa vinkelkroken ordentligt.

Svart vinkelkrok 16 mm

Liksom de galvaniserade vinkelkrokarna finns de svarta vinkelkrokarna i längderna 95 mm, 115 mm och 145 mm. Den enda skillnaden mellan den svarta och den galvaniserade kroken är det pulverlackerade svarta överdraget. De svarta krokarna har en bas av galvaniserat stål och har genomgått en intensiv pulverlackeringsprocess. Den här beläggningen är inte bara mycket hållbar, utan skyddar också kroken från rost. Det svarta överdraget ger en fin glans och ett fint utseende. Därför matchar våra svarta vinkelkrokar våra svarta hakgångjärn perfekt.

Kan jag fästa vinkelkrokar på en tegelvägg?

Det är absolut möjligt. Du måste kombinera vinkelkroken med en nylonpropp. Vi rekommenderar våra 14x70 mm pluggar för våra vinkelkrokar. Borra först ett hål i stenmuren på önskad plats med en SDS-plus borrhammare 14x160 mm. Djupet beror på hur din hörnkrok ska placeras. Du väljer rätt djup genom att lägga till 5 mm till antalet mm på hörnfästet som ska skruvas in i väggen. Fyll sedan hålen i väggen med en plugg och du kan fästa vinkelkrokarna

Beställ svarta eller galvaniserade vinkelbeslag

Vill du beställa vinkelkrokar från A-brand Wovar? Beställd på arbetsdagar före 22:00 levereras redan i morgon! Beställ skruvtoppar för tummehakar till lägsta pris. Företag inom bygg- och trädgårdsbranschen drar nytta av ytterligare fördelar med ett företagskonto, t.ex. rabatter. Glöm inte att komplettera din beställning genom att beställa vagnsbultar eller franska träskruvar för att montera dina nya krokar.

Är du nyfiken på all vår trädgårdsutrustning? Ta en titt på hela vårt sortiment av grind- och staketbeslag. Använd våra högkvalitativa stolphållare för att sätta upp ditt staket eller din trädgårdsgrind.