CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
Rabattkanter i plastRabattkanterTrädgård

Filter

Rabattkanter i plast

21 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Rabattkanter i plast

Letar du efter flexibla rabattkanter och matchande fästmaterial för montering? Med dessa trädgårdskanter (eller kantlister) i plast från Wovar kan du skapa mycket fina kanter och gränser i din trädgård. Du kan till exempel skapa en fin gräns mellan grus, rabatter och gräs i trädgården. Har du en slingrande stig i din trädgård eller en rund rabatt i din trädgård? Inga problem. Trädgårdskanter av plast är mycket flexibla och du kan installera dem precis såsom du vill. Trädgårdskanterna kommer på en rulle, så du kan själv klippa dem till rätt längd och behöver inte foga ihop dem. Kanterna är UV-beständiga och ändrar inte färg i solen. Dessutom ruttnar de inte i vatten. Kort sagt, med dessa trädgårdskanter av plast i olika färger kan du skapa vackra kanter i din trädgård i alla situationer.

Wovar levererar trädgårdskanter i Cortenstål som behandlats med en vacker rostfärg. Är du nyfiken? Se hela vårt sortiment av rabattkanter i cortenstål. 

Dessa trädgårdskanter i plast levereras i tre olika färger, nämligen svart, grön och grå. Förutom det kan du beställa smidiga pinnar som du kan montera kanterna i marken med. Pinnarna finns också tillgänglig i de tre samma färgerna. Trädgårdskanterna är 15 cm höga och så kan du själv bestämma hur djupt in i marken ndu vill montera dem. Här gäller dock att ju längre man placerar dem i marken, ju stadigare de står. Markpinnorna ger extra styrka och stadighet och har också en längd på 15 cm. 

Fördelar med rabattkanter i plast

Användandet av trädgårdskanter i plast har ett antal fördelar. Vi har listat alla fördelar här för dig:

  • Trädgårdskanter är mycket flexibla och enkla att använda på slingrande stigar och rabatter
  • Plast rostar inte och kommer vara i fin skick under en lång tid.
  • Plasten är utrustad med en UV-behandling, vilket gör att de inte förändrar färg i solljuset.
  • Dessa trädgårdskanter i plast levereras på en rulle. På så sätt kan du skära dem exakt till längden du vill ha och är de mycket enklare att transportera och förvara.
  • Trädgårdskanterna är tillverkade av återanvänd plast. Med dessa produkter väljer du alltså för hållbarhet!

Placera rabattkanter i plast

Du kan placera dessa trädgårdskanter eller rabattkanter mycket enkelt själv. Med en liten grop i marken där du vill placera dem. Använd en spade eller liten trädgårdspade. För att montera kanten stadigt rekommenderar vi att du gräver en grop av minst 10 till max. 15 cm djupt. Placera trädgårdskanten, som du har skurit till rätt längd tidigare, i marken och fyll på gropen med jord, sand eller grus. Tryck på det ordentligt för att förebygga att kanten sjunker bort. Sedan kan du använda pinnarna, som du kan slå i marken med en gummihammare varje 50 cm. Se till att pinnens flik vikar sig runt kanten. Ju närmare pinnarna står till varandra, ju stadigare trädgårdskanten kommer stå i marken. 

Förlänga rabattkanter själv

Du kan enkelt förlänga dessa rabattkanter själv. Detta gör du genom att såga av 10 cm från en trädgårdskant och använda det som kopplingsdel. Placera kopplingsdelen mellan två andra träsgårdskanter som du vill förbinda ihop och skruva fast dem med rostfria trädgårdskruvar. 

Beställa rabattkanter i plast

Beställ dina trädgårdskanter i plast och tillhörande pinnar nu enkelt och billigt hos Wovar. Så ger du ett vackert och lyxigt utseende till din trädgård. Har du ett eget bygg- eller trädgårdsföretag eller är du trädgårdsmästare? Skaffa dig då snabbt ett företagskonto hos oss och dra nytta av en fast affärsmässig rabatt. Dessutom får du en fast kontaktperson hos Wovar och en smidig orderhistoria.

Nyfiken efter alla våra sorter av trädgårdskanter? Kolla in vårt hela sortiment rabattkanter