• Leveranser inom två till fem arbetsdagar!
 • 100 dagar retursrätt!
 • Betala i efterhand på ett tryggt sätt
 • Fraktkostnad EUR 14,95,- Gratis frakt från EUR 99,-
 • Leveranser inom två till fem arbetsdagar!

Trädgårdskanter plast

Förstahandsvalet för alla dina skruvar, bultar och järnvaror!
Billigare än järnvaruaffärer
Gratis leverans från EUR 99,-
Förstahandsvalet för alla dina skruvar, bultar och järnvaror!

Wovar Blogg

Alla senaste trender inom bygget!

Läs mer

Företagskonto

Mer och mer byggfirmor, trädgårdsmästare och snickerier upptäcker Wovar!

 1. Extra rabatter för de som behöver extra mycket!
 2. Direkt kontakt med en utbildad specialist
 3. Snabbleveranser möjliga i framtiden!
Företagskonto

Wovar Trädgårdskanter plast

Trädgårdskanter Plast

Letar ni efter flexibla trädgårdskanter och tillhörande pinnar för montering? Dessa trädgårdskanter i plast från Wovar gör att ni kan skapa mycket vackra kanter och gränser i er trädgård. Ni kan till exempel se till att det finns en vacker gräns mellan gruset och rabatten och gräset i er trädgård. Har ni en slingrande stig i er trädgård eller en rund rabatt av blommor i trädgården? Inga problem! Alla trädgårdskanter i plast är mycket flexibla och kan ni montera exakt hur ni vill. Trädgårdskanterna levereras på en rulle, så att ni själv kan skärna trädgårdskanterna på rätt längd och ni inte behöver koppla ihop kanterna. Kanterna är UV-resistenta och ändrar inte färg i solen. Förutom det kommer de heller inte ruttna i vatten. Kort sagt, med dessa plast trädgårdskanter i olika färger kan ni i varje situation se till att ni har fina kanter och gränser i er trädgård.

Wovar levererar cortenstål trädgårdskanter som är behandlade med en fin rostfärg. Nyfiken? Kolla in hela sortimentet av våra cortenstål trädgårdskanter!

 

 

Dessa trädgårdskanter i plast levereras i tre olika färger, nämligen svart, grön och grå. Förutom det kan ni beställa smidiga pinnar som ni kan montera kanterna i marken med. Pinnarna finns också tillgänglig i de tre samma färgerna. Trädgårdskanterna är 15 cm höga och ni kan själv bestämma hur djupt in i marken ni vill montera dem. Här gäller dock att ju längre man placerar dem i marken, ju stadigare de står. Markpinnorna ger extra styrka och stadighet och har också en längd på 15 cm. 

Fördelar med trädgårdskanter i plast

Användandet av trädgårdskanter i plast har ett antal fördelar. Vi har listat alla fördelar här för er:

 • Trädgårdskanter är mycket flexibla och enkla att använda på slingrande stigar och rabatter
 • Plast rostar inte och kommer vara i fin skick under en lång tid.
 • Plasten är utrustad med en UV-behandling, vilket gör att de inte förändrar färg i solljuset.
 • Dessa trädgårdskanter i plast levereras på en rulle. På så sätt kan ni skära dem exakt till längden ni vill ha och är de mycket enklare att transportera och förvara.
 • Trädgårdskanterna är tillverkade av återanvänd plast. Med dessa produkter väljer ni alltså för hållbarhet!

Placera trädgårdskanter i plast

Ni kan placera dessa trädgårdskanter eller rabattkanter mycket enkelt själv. Med en liten grop i marken där ni vill placera dem. Använd en spade eller liten trädgårdspade. För att montera kanten stadigt rekommenderar vi att ni gräver en grop av minst 10 till max. 15 cm djupt. Placera trädgårdskanten, som ni har skurit till rätt längd tidigare, i marken och fyll på gropen med jord, sand eller grus. Tryck på det ordentligt för att förebygga att kanten sjunker bort. Sedan kan ni använda pinnarna, som ni kan slå i marken med en gummihammare varje 50 cm. Se till att pinnens flik vikar sig runt kanten. Ju närmare pinnarna står till varandra, ju stadigare trädgårdskanten kommer stå i marken. 

Förlänga trädgårdskanter själv

Ni kan enkelt förlänga dessa rabattkanter själv. Detta gör ni genom att såga av 10 cm från en trädgårdskant och använda det som kopplingsdel. Placera kopplingsdelen mellan två andra träsgårdskanter som ni vill förbinda ihop och skruva fast dem med rostfria trädgårdskruvar. 

Beställa träsgårdskanter i plast

Beställ era trädgårdskanter i plast och tillhörande pinnar nu enkelt och billigt hos Wovar. Så ger ni ett vackert och lyxigt utseende till er trädgård. Har ni ett eget bygg- eller trädgårdsföretag eller är ni trädgårdsmästare? Skaffa er då snabbt ett affärskonto hos oss och dra nytta av en fast affärsmässig rabatt. Dessutom får ni en fast kontaktperson hos Wovar och en smidig orderhistoria.

Nyfiken efter alla våra sorter av trädgårdskanter? Kolla in vårt hela sortiment trädgårdskanter!