• Leveranser inom två till fem arbetsdagar!
 • 100 dagars öppet köp!
 • Beställ smidigt och betala tryggt!
 • Gratis frakt från 1650:- kr.
 • Leveranser inom två till fem arbetsdagar!

Dina valda filter

Sortera
Material
Tjocklek
Längd
Färg
Höjd
Lagerstatus
Pris
tills

Rabattkanter i plast

Letar du efter flexibla rabattkanter och matchande pinnar för montering? Med dessa trädgårdskanter i plast från Wovar kan du skapa mycket fina kanter och gränser i din trädgård. Du kan till exempel skapa en fin gräns mellan grus, rabatter och gräs i trädgården. Har du en slingrande stig i din trädgård eller en rund rabatt i din trädgård? Inga problem. Trädgårdskanter av plast är mycket flexibla och du kan installera dem precis som du vill. Trädgårdskanterna kommer på en rulle, så du kan själv klippa dem till rätt längd och behöver inte foga ihop dem. Kanterna är UV-beständiga och ändrar inte färg i solen. Dessutom ruttnar de inte i vatten. Kort sagt, med dessa trädgårdskanter av plast i olika färger kan du skapa vackra rabatter och kanter i din trädgård i alla situationer.

Wovar levererar trädgårdskanter i Cortenstål som behandlats med en vacker rostfärg. Är du nyfiken? Se hela vårt sortiment av rabattkanter i cortenstål.

3 produkter
Sortera på lagerstatus
1-3 av 3 produkter
Wovar Blogg
Alla senaste trender inom bygget!
Läs mer
Företagskonto

Mer och mer byggfirmor, trädgårdsmästare och snickerier upptäcker Wovar!

 1. Extra rabatter för de som behöver extra mycket!
 2. Direkt kontakt med en utbildad specialist
 3. Ett brett utbud av professionella produkter
Företagskonto

Dessa trädgårdskanter i plast levereras i tre olika färger, nämligen svart, grön och grå. Förutom det kan ni beställa smidiga pinnar som ni kan montera kanterna i marken med. Pinnarna finns också tillgänglig i de tre samma färgerna. Trädgårdskanterna är 15 cm höga och ni kan själv bestämma hur djupt in i marken ni vill montera dem. Här gäller dock att ju längre man placerar dem i marken, ju stadigare de står. Markpinnorna ger extra styrka och stadighet och har också en längd på 15 cm. 

Fördelar med rabattkanter i plast

Användandet av trädgårdskanter i plast har ett antal fördelar. Vi har listat alla fördelar här för er:

 • Trädgårdskanter är mycket flexibla och enkla att använda på slingrande stigar och rabatter
 • Plast rostar inte och kommer vara i fin skick under en lång tid.
 • Plasten är utrustad med en UV-behandling, vilket gör att de inte förändrar färg i solljuset.
 • Dessa trädgårdskanter i plast levereras på en rulle. På så sätt kan ni skära dem exakt till längden ni vill ha och är de mycket enklare att transportera och förvara.
 • Trädgårdskanterna är tillverkade av återanvänd plast. Med dessa produkter väljer ni alltså för hållbarhet!

Placera rabattkanter i plast

Ni kan placera dessa trädgårdskanter eller rabattkanter mycket enkelt själv. Med en liten grop i marken där ni vill placera dem. Använd en spade eller liten trädgårdspade. För att montera kanten stadigt rekommenderar vi att ni gräver en grop av minst 10 till max. 15 cm djupt. Placera trädgårdskanten, som ni har skurit till rätt längd tidigare, i marken och fyll på gropen med jord, sand eller grus. Tryck på det ordentligt för att förebygga att kanten sjunker bort. Sedan kan ni använda pinnarna, som ni kan slå i marken med en gummihammare varje 50 cm. Se till att pinnens flik vikar sig runt kanten. Ju närmare pinnarna står till varandra, ju stadigare trädgårdskanten kommer stå i marken. 

Förlänga rabattkanter själv

Ni kan enkelt förlänga dessa rabattkanter själv. Detta gör ni genom att såga av 10 cm från en trädgårdskant och använda det som kopplingsdel. Placera kopplingsdelen mellan två andra träsgårdskanter som ni vill förbinda ihop och skruva fast dem med rostfria trädgårdskruvar. 

Beställa rabattkanter i plast

Beställ era trädgårdskanter i plast och tillhörande pinnar nu enkelt och billigt hos Wovar. Så ger ni ett vackert och lyxigt utseende till er trädgård. Har ni ett eget bygg- eller trädgårdsföretag eller är ni trädgårdsmästare? Skaffa er då snabbt ett affärskonto hos oss och dra nytta av en fast affärsmässig rabatt. Dessutom får ni en fast kontaktperson hos Wovar och en smidig orderhistoria.

Nyfiken efter alla våra sorter av trädgårdskanter? Kolla in vårt hela sortiment trädgårdskanter!