CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.
Balkhållare och hörnankareBärare och hållare

Populära produkter

Balkhållare och hörnankare

Balkhållare och hörnankare hos Wovar.se

Om du vill bygga ett lutande tak, en altan eller en pergola behöver du balkhållare och hörnankare för att fästa träbjälkarna på ett stabilt och säkert sätt. Hos Wovar.se hittar du ett stort utbud av balkhållare och hörnankare i olika storlekar, former och material. Du kan välja mellan tunga balkhållare, svarta balkskor, osynliga balkskor, balkskor med eller utan flik och mycket mer. Alla våra produkter är av hög kvalitet, CE-märkta och testade för sin bärförmåga. Dessutom erbjuder vi låga priser, snabb leverans och gratis frakt från 1650 kr.

Vad är balkhållare och hörnankare?

Balkhållare och hörnankare är metallbeslag som används för att koppla samman träbjälkar i vinkel eller rät vinkel. De gör det möjligt att skapa stabila konstruktioner av trä utan att synas eller påverka utseendet. Balkhållare och hörnankare finns i olika utföranden beroende på vilken typ av träbjälke och vilken vinkel man vill ha. Till exempel kan man använda tunga balkhållare för att fästa tjocka träbjälkar i 90 grader, svarta balkskor för att ge en snygg kontrast till träet, osynliga balkskor för att dölja beslagen helt eller balkskor med flik för att ge extra stöd åt bjälkarna.  

Hur monterar man balkhållare och hörnankare?

För att montera balkhållare och hörnankare behöver man mäta och markera var man vill placera dem på träbjälkarna. Sedan borrar man förborrade hål med en borr som passar till skruvarna som följer med beslagen. Därefter fäster man beslagen med skruvarna på de markerade platserna. Det är viktigt att använda rätt storlek och antal skruvar för att säkerställa en stark koppling mellan bjälkarna. Man kan också använda lim eller spikpluggar för extra hållfasthet.

Varför ska man köpa balkhållare och hörnankare hos Wovar.se?

Wovar.se är din onlinegrossist för skruvar, bultar och järnvaror. Vi har ett brett sortiment av balkhållare och hörnankare för alla dina byggprojekt. Oavsett om du är en professionell byggfirma, en trädgårdsmästare, en snickare eller en privatperson som gillar att bygga själv kan du hitta det du behöver hos oss. Bli gärna företagskund. 

Vi erbjuder: Låga priser som slår byggaffärerna, Snabb leverans inom 2-5 arbetsdagar i hela Sverige, Gratis frakt från 1650 kr, 100 dagars öppet köp, smidig och trygg betalning, direkt kontakt med en utbildad specialist samt ett brett utbud av professionella produkter

Beställ dina balkhållare och hörnankare hos Wovar.se idag och få dem levererade hem till dig inom kort. Du kommer inte ångra dig!