CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Gängad stång

Wovar levererar gängade stänger av rostfritt stål och galvaniserade gängade stänger i 2 olika kvalitéer. Dessa är kvalite 4,8 och 8,8. Skillnaden i kvaliten ligger i draghållfastheten hos de gängade ändarna. Draghållfastheten vid gängad stångs av 4,8 kvalitet är 40kg per mm2. Gängade stänger av 8.8 kvalité har en draghållfasthet på 80 kg per mm2. Gängade stänger kallas och gängade ankare. En gängad stång är en lång bult som är helt gängad. Wovar levererar gängade stänger i olika tjocklekar från M4 till M18. Glöm inte att beställa muttrar med dina gängade stänger. 

Löpare i vårt sortiment av rostfritt stål och galvaniserade gängade stänger är gängstång M8, gängstång M10 och gängstång M16. Vill du köpa billiga gängade stänger av högsta kvalité? Upptäck då Wovar, vi levererar gängade stänger från vårt eget lager till ditt hem inom 2-5 arbetsdagar.  

Kvaliten på gängade stänger du väljer beror helt och hållet på den applikation som du kommer att använda gängade stänger för. För byggkonstruktion och metallindustrin är det nödvändigt att använda gängade stänger 8,8 kvalite. Vill du hänga en armatur eller radiator? Då räcker 4,8 kvalitetsgängade stänger.  

Wovars gängade stänger i galvaniserad och rosfri stål är 1 meter långa. Gängänderna kan förlängas med hjälp av kopplingsmuttrar. Förvandla våra galvaniserade gängade stänger till ett anpassat bord, stenpartition eller betongfot

Köpa trådändar online 

Du letar efter en järnaffäär med snabb leverans, attraktiva priser och kvalitet. Beställ Rostfritt stål och galvaniserade gängstänger till lägsta pris från A-Märket Wovar. Företag inom bygg och trädgårdsbranschen drar nytta av ytterligare förmåner som rabatter med ett företagskonto. 

Kommer du att använda gängade stänger för att bygga en baldakin? Använd då våra starka mothuvudskruvar för de vinklade hängslen. Glöm inte att förse det platta taket med vår EPDM-folie