CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Balkskor

91 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Balkskor

Järngodsgrossisten Wovar levererar ett stort lager av balkskor med flik och balkskor utan läpp. Dessa starka balkskor kallas även tunga balkskor. Mest sålda är våra balkskor för 38x89, 45x90, 50x100, 50x150, 70x200 och 63x175 mm träbalkar. Hos Wovar kan du också vara säker på att balkskor beställda före 21:30 levereras inom 5 arbetsdagar. Hos oss har du många valmöjligheter. Välj mellan balkskor med flik, balkhållare utan flik, extra tunga varianter och balkskor i svart.

Utöver våra balkskor, se även våra karmhållare med CE kvalitetsmärkning eller våra svarta balkskor. Dessutom levererar Wovar även osynliga balkskor för en dold anslutning. Beställ våra galvaniserade balkskor och få leverans inom 5 arbetsdagar. Vi levererar även på lördagar. Det gäller även våra högkvalitativa vagnbultar, gängade bultar och motskruvar. 

Balkskorna är gjorda av galvaniserat stål. Detta gör balkskorna mycket starka. De många skruvhålen ser till att du monterar balkskorna säkert. Detta gör dem lämpliga för tungt belastade konstruktioner. Wovar-balkskor är inte CE-märkta och har därför inte testats för sin bärförmåga. Vill du nödvändigtvis använda balkhållare som har testats? Välj då våra skomakarbärare. Fördelen med dessa balkskor jämfört med våra balkskorna är att skomakarbärare är mycket smalare. Detta gör det möjligt att placera en balk nära en stående vägg.

Balkskor med flik

Den långa läppen på balkskorna med flik gör det möjligt att mura balkskorna när man bygger väggar. Balkskon fästs sedan i den massiva stenen med hjälp av en plugg. Med timmerstomme är det inte möjligt att mura balkarna. Fäst i så fall balkstöden upptill med hjälp av våra galvaniserade spånskivor.

Balkskor utan flik

En balksko utan flik är enkel att montera på stående väggar. Det spelar ingen roll om det är en (röd) stenmur eller en kakelvägg. Balkskorna utan flik gör det möjligt att placera balkar mellan väggar och takstolar. Precis som läppbalkskorna fixerar du dessa balkskor med våra galvaniserade skruvar. Balkskorna utan flik jämförs ofta med våra kugghållare. Fördelen med balkskorna utan flik är att de är mycket smalare. Balkhållarna gör det till exempel möjligt att montera en balk tätt intill en vägg. Ravel-hållarna är för breda för detta.

Köp galvaniserade balkskor online

Köp mycket solida balkskor med flik eller utan från A-märket Wovar i olika storlekar. Upptäck bekvämligheten med metallstödskenorna när du bygger ditt tak. Beställ minst 10 stycken och ta del av vår volymrabatt. Köper du regelbundet balkskor eller annan hårdvara? Företag inom bygg- och gör-det-själv-sektorn med företagskonto får en översikt över tidigare köp från Wovar och rabatt på skruvar, bultar och alla typer av regelhållare.

Bygger du tak? Se även våra praktiska motskruvar.

Wovar levererar även högkvalitativa hörnkopplingar, kopplingsplattor och svängkopplingar. Om du ska bygga ett platt tak rekommenderar vi även att du tar en titt på vår EPDM-folie.

Utöver dessa balkhållare levererar Wovar även hyllhållare, taklister och stolphållare.