CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Svarta balkskor

23 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Svarta balkskor

Wovar levererar tunga balkbärare och tunga balkbärare även i svart. De svarta balkhållarna är CE-märkta. CE-märkningen innebär att de svarta balkhållarna uppfyller lagkraven vad gäller säkerhet, hälsa och miljö. Den svarta pulverlacken har en enorm vidhäftning och hög reptålighet. Efter den svarta pulverlacken appliceras ett svart toppskikt. Det svarta toppskiktet ger en vacker glans. Förutom den vackra finishen ger det svarta lagret även ett bättre skydd mot rost, oxidation och korrosion. De svarta häckhållarna är gjorda av galvaniserat stål. Detta gör dem starka.

Vi levererar balkbärare och hackbärare överallt i Nederländerna och Belgien. Vi är kända för våra attraktiva priser, höga kvalitet och snabba leveranser. Upptäck också hårdvarugrossisten Wovar för skruvar och hårdvara. Beställ dina black bar carriers och dra i de flesta fall fördel av leverans inom 24 timmar. 

Wovar levererar svarta balkhållare i 2 olika typer. Nämligen som balkbärare och som balkbärare. De svarta balkstängerna är något bredare än balkbärarna. De svarta balkbärarna är försedda med en läpp. Denna kan lätt muras in medan muren byggs. För timmerstomme, fäst balkstöden genom att skruva läppen ovanpå balken med våra galvaniserade Torx-skruvar! Spara aldrig på dina fästelement och bygg din träkonstruktion med våra högkvalitativa vagnbultar, trägängade bultar eller motskruvar.

Ravel-hållare svarta

Svarta balkbärare har fler monteringshål än våra svarta balkbärare. Det är också möjligt att använda tjockare reglar eller pluggar, eftersom det finns fler större monteringshål. Vanligtvis används spröjs endast när ett tak placeras under balken. Eftersom denna coping-bärare har en vacker svart beläggning är detta inte längre nödvändigt! En mycket stor fördel utöver det vackra utseendet är att den svarta copingbäraren är väl skyddad mot rost och oxidation. Rälshållare svarta finns för 5 x 15 cm balkar, 5 x 10 cm balkar och 4,5 x 14,5 cm balkar.

Balkhållare svarta

Wovars svarta strålbärare är en fröjd för ögat. För en vacker finish på ditt tak behöver du inte längre kapa balkar. Denna tidskrävande konstruktion är ett minne blott tack vare det svarta Wovar-balkstödet. Detta gör att du kan montera balkar stadigt, effektivt och framför allt med en vacker finish. De svarta balkstöden är lämpliga för att fästa 5 x 15 cm balkar.

Svarta kugghållare och balkhållare endast till salu hos Wovar!

Beställ de vackra svarta balkhållarna hos Wovar! Företag inom bygg- och trädgårdsbranschen får ytterligare förmåner som rabatter med företagskonto.

Se även våra balkhållare med läpp eller balkbärare utan läpp. Dessutom har du kommit till rätt ställe hos Wovar för hörnkopplingar, kopplingsplattor och svängkopplingar! Ska du göra ett platt tak? Ta en titt på vår epdm-folie.

Utöver dessa balkhållare levererar Wovar även hyllhållare, taklister och stolphållare.