CURRENT LOCALE sv-se

4,7 ur 8000 recensioner
  • Beställd idag, levererad inom 3-6 arbetsdagar
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Hakgångjärn – svart

56 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Hakgångjärn – svart

Wovar säljer vackra svarta grindgångjärn med ett modernt och lantligt utseende för bondgårdar och lanthus, men även för radhus! De moderna hakgångjärnen i svart färg har en elegant spets. De lantliga krokarna har en rustik spets. Tack vare den högkvalitativa svarta toppbeläggningen har gångjärnen en enorm korrosionsbeständighet. Låt din trädgård leva med hjälp av Wovars vackra svarta dörrbeslag. Kombinera de svarta gångjärnen med våra vackra svarta plåttrummor. Wovar tillhandahåller platttummor i två olika storlekar. Nämligen 10 mm och 16 mm (vanligast). Det är viktigt att du beställer rätt plattor till dina krokar. Wovar är din grossist online för snabb leverans av alla typer av tumhakar i svart. Wovar levererar från sina egna lager, och din beställning levereras i de flesta fall inom 24 timmar! Leveranserna från Holland sker snabbt i hela norra Europa.

Köp raka hakgångjärn Eller den populära varianten gångjärn med förskjutning (kink), som är användbar om du vill föra grinden lite mer mot mitten av din ställning. Det finns också möjlighet till böjda häckar, både galvaniserade och svarta. Letar du efter gångjärn i rostfritt stål? Se vår kategori med gångjärn i rostfritt stål. 

Gångjärn kallas också för grindgångjärn, tumhängen, gångjärn eller långa gångjärn. Wovar tillhandahåller svarta i fyra olika typer. Dessa är krokar raka med en modern, stram spets, krokar raka med en rustik spets, krokar med rustik spets med förskjutning och krokar med rustik böjning. Du monterar enkelt Wovars svarta krokar med våra svarta vagnsbultar eller svarta trägängade bultar

Svarta gångjärn raka

Wovars svarta raka gångjärn finns i 2 olika typer. Du kan välja mellan raka gångjärn med en elegant modern stil och gångjärn med en rustik rustik stil. Det finns ingen skillnad i kvalitet. Du väljer den som passar dig bäst. För lätta dörrar till exempel för möbler, välj våra 10 mm gångjärn. För trädgårdsdörrar eller trädgårdsgrindar väljer du gångjärn med 16 mm öga. Glöm inte att beställa en tumplatta tillsammans med varje stång.

Svarta gångjärn med förskjutning

De svarta gångjärnen med skjutande ändar har en rustik spets. De skapar ett vackert rustikt utseende i din trädgård. Gångjärnen med förskjutning gör att stängslet/grinden kan falla inåt ca 20 mm. Detta säkerställer att dörren faller exakt in i dörrkarmen. Gångjärn med förskjutning kallas också gångjärn med böjning.

Svarta gångjärn med böj

Liksom gångjärnen med förskjutning levereras de svarta gångjärnen med böj endast med rustik punkt. Eftersom gångjärnen har en böjning är det möjligt att fästa plattans tumme på baksidan av stolpen. Detta förhindrar att dörren blåser igenom.

Beställa gångjärn svart

Beställ matchande tummar, vagnsbultar, skruvar och trägängade bultar tillsammans med dina gångjärn. Gröna företag och byggföretag, t.ex. hantverkare, byggföretag och landskapsarkitekter, får extra fördelar som rabatter med ett företagskonto hos Wovar.

Är svarta gångjärn inte riktigt vad du letar efter? Kolla in alla våra grindgångjärn här. Använd våra högkvalitativa stolfötter och stolpbärare för att sätta upp ditt staket eller din trädgårdsgrind.