CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • BESTÄLLER DU INFÖR 21:30? DÅ SKICKAR VI SAMMA DAG!
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Svarta Trädgårdsskruvar

26 produkter
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara
Mer prisvärd än de flesta fysiska järnaffärer
Snabb leverans i hela Europa
Premiummärket för alla dina skruvar, bultar och annan hårdvara

Svarta Trädgårdsskruvar

Svart är den senaste trenden i trädgården. Detta inkluderar även en matchande svart skruv. Välj våra trädgårdsskruvar i RfS 410 rostfritt stål 5 x 50 mm med svart huvud för montering av väderskyddsplankor och andra svarta trädgårdsplankor. Den praktiska skärspetsen skär utan problem genom alla barrträslag. Svarta utvändiga skruvar är även kända som svarta träskruvar och krukskruvar. Förutom dessa svarta trädgårdsskruvar i rostfritt stål levererar Wovar även svarta galvaniserade skruvar. Dessa skruvar har en högkvalitativ delta-coll-beläggning. Beläggningen skyddar skruvarna väl mot rost och korrosion. Det galvaniserade stålet gör dessa skruvar mycket starka.

Förutom våra svarta trädgårdsskruvar kan du även titta på våra andra galvaniserade trädgårdsskruvar, montageskruvar, och rostfria trädgårdsskruvar för utomhusbruk. Förutom skruvar levererar Wovar också många högkvalitativa fästelement, som bultar, inklusive våra ständigt populära vagnsbultar.
 

Om du skruvar de svarta skruvarna i lövträ är det nödvändigt att förborra. Det är enkelt med vår 3 mm tjocka ormborrar. De svarta trädgårdsskruvarna, även kända som kopplocksskruvar, är utrustade med en Torx 20-drivenhet. Detta extra djupa Torx-avtryck säkerställer att din maskin inte glider när du skruvar i den. Den svarta skruven har ett försänkt huvud med fräsribbor i botten. Detta säkerställer en bra galvanisering i träet, vilket gör finishen ännu vackrare.

Svarta trädgårdsskruvar i rostfritt stål

Skruvens huvud är behandlat med en speciell pulverlackering. Denna beläggning är av hög kvalitet och har därför hög slitstyrka. Trädgårdsskruven 410 i rostfritt stål med svart huvud härdas med hjälp av en speciell värmebehandling. Här värms de svarta träskruvarna först upp och kyls sedan snabbt. Utöver värmebehandlingen är skruvarna högkvalitativt galvaniserade i ett zinkbad och har en rakbladsvass skärpunkt. De svarta trädgårdsskruvarna från Wovar har skaftribbor. Dessa tar bort spänningen från skruven och säkerställer att optimal kraft bibehålls. Skaftribborna ger också mindre motstånd vid skruvdragning. Detta gör att din maskin kan montera fler svarta trädgårdsskruvar per batteriladdning. 410 Trädgårdsskruvar i rostfritt stål med svart huvud finns i 6 olika längder. Tjockleken är alltid 4,0 mm. Längderna varierar från 35 till 80 mm. Detta gör de svarta trädgårdsskruvarna lämpliga för montering av t.ex. kruklocksplankor med olika tjocklek. Wovar är ett välkänt varumärke för mycket starka skruvar i rostfritt stål för användning i trädgården. Denna mycket populära produkt är mer än värd investeringen. Ska du montera svarta kruklocksplankor med dessa svarta skruvar? Använd alltid ett mellanrum på 2 mm (på baksidan) mellan brädorna. Stapla aldrig brädorna tätt ovanpå varandra. Placera alltid 2 kopplocksskruvar på 1/3 och 2/3 av plankbredden för varje planka.

Galvaniserade svarta trädgårdsskruvar

De svarta Torx-skruvarna av galvaniserat stål har en Deltacoll-beläggning. Denna beläggning ger hög korrosionsbeständighet och skyddar de svarta skruvarna mot rost och oxidation. Sedan applicerades ett svart toppskikt på skruvarna. Detta toppskikt ger en vacker glans. De svarta galvaniserade skruvarna har ett Torx-intryck. Detta ger din maskin ett bra grepp och gör att skruven inte glider när den skruvas i. Det galvaniserade stålet gör de svarta skruvarna mycket starka. Precis som de svarta skruvarna i rostfritt stål 410 har skruvarna en knivskarp skärpunkt. Det gör att även den tunnaste plåt inte spricker och gör förborrning i barrträ onödig. Förborrning rekommenderas för lövträ. Detta är enkelt möjligt med en av våra borrkronor för lövträ. För varje skruv anges vilken storlek du bäst kan använda för detta. Beställ svarta skruvar för utsidan Beställ svarta 410 rostfria eller galvaniserade trädgårdsskruvar från Wovar.

Dra nytta av vår volymrabatt vid en beställning av 5 lådor med svarta skruvar. Trädgårdsmästare, bygg- och hantverksföretag drar nytta av extra fördelar som rabatter med ett företagskonto hos Wovar. Förutom dessa svarta skruvar levererar Wovar även svarta vagnsbultar