CURRENT LOCALE sv-se

1
Varukorg
2
Dina uppgifter
3
Bekräftelse
4,7 ur 8000 recensioner
4,7 ur 8000 recensioner
  • LEVERANSER INOM TVÅ TILL FEM ARBETSDAGAR!
  • Beställt före kl. 18:00, skickas idag
  • 100 DAGARS ÖPPET KÖP!
  • BESTÄLL SMIDIGT OCH BETALA TRYGGT, ÄVEN I EFTERSKOTT!
  • GRATIS FRAKT FRÅN 1750:- KR.

Filter

Rostfria sexkantbultar

4 produkter

Rostfria sexkantbultar

Wovars sexkantbultar är superstarka bultar som är utrustade med en sexkantig skalle, därav deras namn. Wovars sexkantbultar levereras inklusive mutter och bricka i rostfritt stål, men finns även som förzinkad variant. När du gör en anslutning behöver du brickan och muttern till dessa bultar. Genom att erbjuda sexkantbulten som ett komplett set kan du direkt komma igång med montering av till exempel metallbalkar eller ståldelar. Våra bultar har en stålkvalitet på 8,8. Detta gör att våra sexkantsbultar kan bära stora vikter. Med sexkantshuvudet kan du dra åt dubbarna ordentligt. Till våra populära M8 gängskruvar använder du till exempel en skruvnyckel storlek 13.

Förutom tappbultar i rostfritt stål har Wovar även starka galvaniserade tappbultar. Är bultarna inte riktigt vad du letar efter? Kolla även in våra montageskruvar och vagnbultar! Här hittar du svarta vagnbultar, galvaniserade vagnbultar och rostfria vagnbultar.

Vill du bygga en stark koppling mellan metall, järnbalkar eller aluminiumprofiler? Eftersom våra sexkantbultar i rostfritt stål levereras som ett komplett set kan du börja med ditt jobb direkt. Du kan snabbt ansluta metalldelar med sexkantbultar. Fördelen med gängskruvar är att de kan dras åt med skiftnyckel, hylsnyckel eller ringnyckel. Detta gör att bultarna kan dras åt mycket hårt. På så sätt får du en sömlös koppling med metallkonstruktioner. Det betyder naturligtvis inte att bultar endast används för metallkonstruktioner. Detta är bara den vanligaste användningen av sexkantsbultarna. Du kan även använda en gängbult för träkonstruktioner eller plastkonstruktioner.

Wovar levererar sexkantbultar till attraktiva konkurrenskraftiga priser. Med sexkantshuvudet kan du enkelt dra åt dessa bultar. Glöm inte att beställa rätt hylsnyckel eller skiftnyckel med dina bultar. Till M8 gängbultar använder du en skiftnyckel storlek 13 och för M10 gängbultar en skiftnyckel storlek 17. Rostfria gängbultar är gjorda av rostfritt stål, så de korroderar inte snabbt. Detta gör de rostfria reglarna lämpliga för användning utomhus.

Upptäck Wovar som grossist för alla dina skruvar, bultar och hårdvara. Företag inom bygg- och trädgårdsbranschen drar nytta av ytterligare förmåner som rabatter med företagskonto.