• Leveranser inom två till fem arbetsdagar!
  • 100 dagars öppet köp!
  • Beställ smidigt och betala tryggt!
  • Gratis frakt från 1650:- kr.
  • Leveranser inom två till fem arbetsdagar!

Flex Fence Roterbara lameller för trädgård Rostfritt Stål 165 cm – 2 styck

129,99 kr
99,99 kr
82,64 kr excl. moms
Per sats
Tillräckligt med lager.
Beställd idag före 21:30, leverans hemma inom 2-5 arbetsdagar

Varför välja Flex Fence Roterbara lameller för trädgård Rostfritt Stål 165 cm – 2 styck ?

  • Rostar inte
  • Enkelt att montera
  • Enkelt att flytta

Produktegenskaper

Tillverkare
Wovar
Artikelnummer
8715815012125
Barkod
8715815012125
Egenskap
2 rälser av 165 cm
Egenskap
Rostfritt Stål
Egenskap
10 CM bred
Material
Rostfritt stål
Dimensioner
165 cm
Prisenhet
Säljs per 2 stycken
Längd
165 cm

Flex Fence Roterbara lameller för trädgård Rostfritt Stål 165 cm – 2 styck

Letar du efter roterbara lameller till din trädgård?

Med den här 165 cm varianten av Flex Fence roterbara rostfria lameller kan du på ett enkelt sätt skapa ett fönster, trädgårdsvägg eller tak. Fördelen med dessa räls är att du själv kan bestämma hur du vill ha dina plankor. Du kan vända dem mot solen för att släppa in så mycket ljus som möjligt, eller stänga dem för att skapa skugga. På grund av det rostfria stålet kommer dessa räls inte rosta, vilket gör dem väldigt lämpliga till utomhusbruk. Dessa räls är lämpliga för 14 plankor.

Det är väldigt enkelt att montera Flex Fence räls. Du använder de starka skruvar som är inkluderade i paketet. Med dessa monterar du rälsen mot ditt tak eller stolpar. Var du vill helt enkelt. När du jobbar med hårda träslag rekommenderar vi att först borra hålen med våra speciella borrar. På så sätt förebygger du skador på ditt trä eller skruvar som fastnar. Montera fast rälsen och dra åt skruvarna ordentligt. Denna montering är nämligen basen för dina lameller, så rälsen ska kunna tåla en viss last. Se till att de sitter fast ordentligt.

Efter att du har fäst rälsen, kan du lägga lamellerna i rälsen. Det finns behållare på varje sida med skruvhål. Till detta finns det hos Wovar förzinkade skruvar 3.0x16 mm. Du behöver själv beställa extra skruvar till plankorna. Dessa inkluderas inte i paketet. När du har lagt alla dina lameller i rälsen kan du rotera dem på ett enkelt sätt. Håll koll på att du inte skruvar plankorna för fast. Därför att plankorna kommer användas främst utomhus, kommer plankorna att krympa och förstora beroende på väderomständigheterna. En lämplig planka är 1.6 - 1.8 cm tjock och 14.5 cm bred. Naturligtvis kan du avvika från detta, så länge du använder 14 plankor. Rälsen går att använda såväl horisontellt som vertikalt.

Förlänga eller förkorta Flex Fence lameller

Flex Fence roterbara lameller från Wovar är enkla att förlänga eller förkorta. Om du vill förlänga dem kan du fästa två rälsen emot varandra. Om du vill förkorta en räls kan du såga av dem till önskad längd med en bågfil.

Beställa roterbara lameller till trädgården

Vill du också sätta igång med din egen Flex Fence? Beställ då Wovar roterbara lameller 165 cm. Den här produkten är användbar på många olika sätt och kommer alltid passa in i din trädgård. Wovar har alltid låga priser mot Flex Fence. För företag inom bygg- och trädgårdsbranschen har Wovar ett företagskonto. På så sätt tar företag fördelar av extra rabatter och en orderhistorik.

Produktomdömen

* Obligatoriskt fält

Inga omdömen

Vanliga frågor

Ställ din fråga om denna produkt här

Ställ din fråga om denna produkt här

Förstahandsvalet för alla dina skruvar, bultar och järnvaror!
Billigare än byggaffärer
Gratis leverans från 1650:- kr.
Förstahandsvalet för alla dina skruvar, bultar och järnvaror!